Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dús (természetesen nagy)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dús (természetesen nagy) keblekkel rendelkező hölgyek! Milyen bókokat szoktatok kapni a férfiaktól? Hogyan fejezik ki a külsőtök iránti elismerést, csodálatot?

Figyelt kérdés
Melyek azok a bókok, amelyek még jólesnek, amelyek még elfogadhatók? Melyek azok a bókok, amelyek otrombák, vagy amelyeket esetleg már ki is kértetek magatoknak? Bókokon kívül még hogyan tudták kifejezni a kebleitek, a dekoltázsotok szépsége által kiváltott hódolatukat, rajongásukat?

2018. júl. 19. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Érdekes a női logika.

Felvesznek egy push-up os melltartót, egy köldökig kivágott felsővel,és a fickó a bunkó amiért megnyilvánul, vagy rápillant...

Mégis miért teszitek ki a melleiteket közszemlére? Pont ezért...miért vásároltok szexi fehérneműt? Pont ezért!

Ha nem tetszik hogy bámulják, egyszerűen nem kell mutogatni.

Nem kell felháborodni a "bámészkodó" férfiak viselkedésén....hisz ti provokáljátok.

2018. júl. 20. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

# 11

Akkor a póló nélkül flangáló férfiakat miért nem éri ilyen attrocitás? A nők miért tudnak emberként bánni a férfiakkal?

Gratulálok, hogy azt népszerűsíted, hogy a férfiaknak nincs önkontrolljuk.

2018. júl. 20. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:

11-es: Arra nem gondolsz hogy nem a férfiak miatt teszik ki, hanem egymás miatt vagy azért mert ők így érzik jól magukat? Elég beképzelt vagy bszki...

Amúgy meg attól még nem jogosítja fel a "férfiakat" arra hogy undorítóan, állatiasan viselkedjenek. Hol vagyunk az őskorban? Jó hogy nem vágod fejbe a nőt egy bunkósbottal....

2018. júl. 20. 13:27
 14/19 mikeXxX ***** válasza:
12# Te csak hiszed hogy nem éri a férfiakat is ez .
2018. júl. 20. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:

mikeXxX

Jaj ne akard már nekem beadni, hogy szexuálisan zaklatva vannak a férfiak az utcán.

:D Hol élsz?

2018. júl. 20. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Elég érdekes vita alakult ki mindenesetre :D.

A kérdésedre válaszolva már kulturáltan is utaltak rá, de ez ritka. Leginkább az szokott történni hogy a pasi már alig várja hogy ránézzen egy óvatlan pillanatban a mellemre. Meg persze pár baromtól kaptam 1-2 hülye megnyilvánulást, de ennyi. Nem nagyon járok ilyen szórakozóhelyekre, tehát elkerülöm az ilyet. Ha mégis, akkor meg úgy öltözök fel, hogy nem veszek fel kivágott felsőt (az én méretemben úgyis látszik de jobb mint a semmi).

19/L 80/E

2018. júl. 24. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, istenem, ennyire nyálasan nem fogalmazzunk már... aki ismeretlenül a mellemre tesz megjegyzést, az nem hódolat, cosdálat, hanem csak ciciperverz.

Bókok meg... hát akivel már olyan viszonyban vagyok, ismerkedünk, attól tényleg bóknak veszem és örülök, ha megjegyzi, hogy szépek a melleim. De olyantól nekem minden sértő, akivel nem vagyok olyan viszonyban, pont azért, mert nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt megengedje magának. Miért örülne annak egy nő, hogy egy vadidegen odamondja neki, hogy "szép nagy a melled", "jó a csöcsöd" meg ilyenek? Engem inkább zavar, hogy kb. csak az érdekli bennem. Főleg ha amúgy beszélgetnünk kellene vmiről, aztán a szemem csak nem akarja megtalálni. Pedig nem szoktam pushuppal feltolni a mellemet, sem köldökig érő dekoltázs... nekem olyan méret van, ami garbóban is azért látványos. Nyáron meg nem tudok úgy felvenni egy rövidebb ujjú felsőt, hogy ne süljek bele, és ne látszódjon a mellvájatom. De nyilván ez is az én hibám, nem azé a férfié, aki majomszinten van és nem képes leszakadni róla kocsányon lógó tekintettel.

2018. nov. 19. 23:26
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es: tudod Nyunyuka a dolgok úgy működnek, hogy a férfiak megnézik a nőket. Akár nagy melle van, akár kicsi.

A nagy mell a tömegvonzása miatt figyelemfelkeltőbb.

Nagyon szánalmasnak tartom ezt a "nem találom a szemkontaktust, mert folyton a mellemet bámulja" szöveget: ez csak azt jelenti, hogy akkor ez benned/rajtad a legérdekesebb... Ez meg tiszta genetika: köszönd anyádnak és apádnak; te meg csinálj magadtól magadból valami hasonlóan feltűnő jót - pl. az agyaddal!

2018. nov. 20. 03:55
 19/19 mikeXxX ***** válasza:
15# Pedig igen van két haverom is aki jó férfinek mondható és volt már nem egy nem két atrocitás számukra ami miatt majdnem tömegverekedés alakult ki és még mondhatnék pár példát . Egyébként jelenleg Budapesten 😁 .
2018. nov. 20. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!