Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi oka van annak hogy 42 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka van annak hogy 42 éves férfinak a 14-17 éves korosztály a zsánerei?

Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 23:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
És mi oka van annak hogy egy 17-20 éves lánynak a 40 feletti hapsik a zsánerei?
2018. júl. 19. 07:11
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Érdekes, főleg, hogy 18 alattiakat.

Nekem is tetszenek a fiatalabbak is, de a határ azért 20 körül van.

42f.

2018. júl. 19. 08:18
 13/27 anonim ***** válasza:
59%
45 évesen még simán bevállalnák egy 20-25 éves csajt, nem otthonra, de azért ez már nekem is egy kicsit durva... Bizonyára valami lelki háttere van ennek is.
2018. júl. 19. 08:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
ez kapuzárási pánik.
2018. júl. 19. 08:54
 15/27 anonim ***** válasza:
38%

1.Kapuzárási pánik,azt hiszi a fiatalabb lányokkal fiatalon tarthatja magát/visszahozhatja a fiatal korát,de ez a ritkább.

2.Pedofil. Ez màr gyakoribb.

3.Egyszerűen lúzer, előnytelen külsejű,rossz egzisztenciájú, sikertelen a nőknél és a munkájában,vagyis egy lúzer,aki csak a gyerekei korú kislányok ak tudja beadni, hogy ő mekkora főnyeremény. Egy 25 feletti nőnek már le kell tenni ténylegesen valamit az asztalra. Egy idősebb lány/nő már tudja,hogy mit kell teljesítenie egy férfinak,de egy tapasztalatlan,éretlen tininek be lehet adni, hogy ő érett és hogy az hasznos dolog,be lehet adni,hogy nem gáz ha az ember 42 évesen még a mamahotelben vagy egy lepukkant kis garzonban lakik, mert a szerelem a fontos,nem gáz hogy nincs autója vagy egy 100 éves Fiat-ja van, mert az érett lànyok nem ezt nézik és amígy is tök romantikus együtt tömegközlekedni. Azoknak még be lehet adni hogy a sportos fiúk az ördögtől valók, a mackósság a férfias, és a szexre is könnyű rávenni őket,elég ha azt mondod hogy ha szeret akkor megteszi/ illetve ezekben reménykedik az illető.Másképp az ilynek nem is tudnak szexhez jutni. Azért nem megy 18 felé,mert 18 felett már nem ilyen könnyű megvezetni őket,vannak igényeik és kiröhögnének egy aputestű,tésztaképű,40-es gyári melóst. Ezért szánalmas módon védtelen gyerekeken akarja kiélni magát,ami szánalmas és undorotító. Na,ez a leggyakoribb ok.

2018. júl. 19. 17:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát ő úgy néz ki mint egy 28 éves amúgy! 165 cm 49 kilo
2018. júl. 19. 17:37
 17/27 A kérdező kommentje:

Meg ugye testileg vonzódik hozzájuk és emiatt sokkal többre is tartja őket a fiatalságuk miatt

Èn még nem vagyok èrtèkes mert nem feszes a bőröm annyira.Nincs tini arcom.es nem 15-18 éves vagyok:(

2018. júl. 19. 17:51
 18/27 A kérdező kommentje:
Amúgy sokkal fiatalabbnak néz ki mint amennyi
2018. júl. 19. 17:52
 19/27 anonim ***** válasza:
165 cm-s és 49kg-s kislányokra hajt? MOcskos pedofil.
2018. júl. 19. 20:14
 20/27 anonim ***** válasza:
70%

Tudjuk,hogy te vagy a vén fsz,szánalmas hogy nőbek próbálod kiadni magad. Egy 31 éves nő nem sírna egy vénember után,előbb sírna egy igazi 28 éves után, nem vagy te olyan népszerű. Meg a nők büszkébbek annál amit te itt csinálsz.

Lassan nagypapa korban vagy, álmodban nézel ki esetleg 28-nak.

Szerintem helytálló jellemzést adtak rólad előtted, és te is megerősítetted, 165 centivel 49 kilóval nem lehetsz valami jókötésű,férfias jelenség, épp ilyen paramétereket tippeltem hozzád a kérdés alapján. Szerintem is szánalmas dolog általános iskolás gyerekeket kihasználni, még prostira sincs pénzed,vagy mi? Bár 49 kilóval biztos nem bírsz sokat dolgozni,lehet azért... Bár ha belegondolok van sütnivalód,hiszen míg érettségivel sem rendelkező,kiskorú gyerekeket abúzálsz, akik még nem tudnak sütni-főzni,addig anyád otthon főz, mos rád. Gondolom ezért laksz még anyáddal:D

2018. júl. 19. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!