Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ennyire a félrehúzott bugyis szex?
Sokkal izgatóbbnak tartom, mint ha teljesen meztelenül szexelnék.
Ez mivel magyarázható?
Sok ferfit izgat,ha nem kerul le minden ruha. Lehet azert izgat,mert spontan, olyan "durr bele", "arra sincs ido hogy levegyuk, csak csinaljuk"-erzes. Legalabbis nekem.😄
21L
Hát, nekem férfiként van veszélye annak, hogy nem húzom teljesen félre, és megsikálja a cerkám a csaj bugyija.
Bár nem tudom, az ilyesmi nincs előre eltervezve. Volt pl hogy a lányt arra kértem, hogy én az orra előtt masztizom, ő meg előttem. És akkor érdekes lesz az eleje. De nem előre találtam ki, hanem ott helyben.És érdekes élmény volt.
Változatosság..
Na meg mégsem arról van szó, hogy teljesen meztelen a test, van valami ami takar van valami ami mögé lehet bújni.. ez színtiszta pszichológia. :)
És igen.. mielőtt valaki lehurrogna.. az a falat bugyi bizony kőkemény dopping lehet az önbizalom terén.
Mindenkit más izgat, ez természetes.
Én a harisnyát imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!