Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan köztetek, aki imád szopni?
Figyelt kérdés
Úgy értem annyira, hogy ha elmentek pl egy buliba akkor hajlandóak vagytok leszopni az ott megismert partnert ?2018. júl. 18. 22:30
11/19 anonim válasza:
Én is szeretek, de nem idegeneket, csak azt akivel együtt vagyok.
/L
12/19 anonim válasza:
Igen én imádok szeretem a mélytorkot is de sosem csinálnám buliban csak párkapcsolatban.Vagy valamilyen közelebbi kapcsolatban a férfival.
14/19 anonim válasza:
Én a dildómat is leszopom nagyon sokszor, de buliban nem csinálnám.
15/19 anonim válasza:
Hogy én miért nem tudok ilyen lányokkal találkozni?! f.
16/19 anonim válasza:
Hát irhatna privit egy csajszi aki tényleg szeret szopni.
17/19 anonim válasza:
sztem meg buliban igazán minden esélyed megvan h egy határozottabb srác megtlédeltessen ... szal ez nem irrális vágy egyáltalán.
18/19 anonim válasza:
Szeretek, de csak a páromat. Külföldön dolgozik, havonta egyszer max kétszer jön haza. Mindig hiányzik, kívánom, és ahogy kérdezted sokszor rámjön hogy "ú de jó lenne most leszopni". De csak őt, hiába is tehetném meg nem lenne gusztusom máshoz.
19/19 anonim válasza:
sztem aki nem, ott vmi gond van. az is lehet persze h a pasival van a gond, de akkor is valami nem stimmel. ösztönösen izgatónak kellene lennie, nem pedig kényszernek, de azért a csajok álszentsége is cuki nagyon, sokszor előadják h jaj ők aztán soha, de aztán jön egy házibuli és lássunk csodát, aki legjobban ellenezte és fujjogott, kiderült róla h 2 srácot is le .xxxx na most erre mit mondjak már? ....... no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!