Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki mikor próbálta ki popsiba (anál), azaz hány évesek voltatok?
Most hány évesek vagytok ?
Mit gondoltok azóta róla ? Jó volt ?
16 evesen a jelenlegi baratommal
Megbeszeltunk elotte mindent es sikositot is hasznalt igy kellemes emlek volt az elso
Azota is ritkan de van poposzex
23L
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a kérdésre. Váro a további válaszokat.
Természetesen ment a zöld kéz, aki értelmesen szólt hozzá, és korrekt választ adott.
20 voltam, a barátom figyelmes volt, de így is rossz volt. Egyszerűen nem jó érzés, sőt, pedig korábban semlegesen álltam hozzá.
És nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy azért kell csinálni, hogy kipipálj egy dolgot, amire képes vagy. A szexnek az élvezetről kell szólnia és nem fogok több alkalom során szenvedni csak azért, hogy majd egyszer annyira tönkreteszem a végbelem, hogy már nem fogom érezni, hogy fáj.
Aztán azt is vedd figyelembe kérdező, hogy ezen az oldalon férfiak kamuznak nők nevében. :D Úgyhogy ne igen vedd komolyan a kapott váLaszokat. Általában csak férfiak akarják azt a látszatot kelteni, hogy egy szexuális dolog jó és alap, hogy több nő gondolja azt, hogy ezt meg kell tennie és evidens.
popsiba (anál)
rá nem jöttem volna ha nem segítesz.
15 évesen, 21 éves vagyok most
nagyon élvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!