Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy néhány idősebb hölgynek milyen szép nagy mellei vannak?
Ez egyéni adottság. De szerepe lehet a szülések és a szoptatásoknak is: "elhasználódnak".
De ami természetes, az szerintem szép is, csak mindig a tulajdonosával együtt kell megítélni, látni, érezni.
Ez csupán genetika kerdése.
Anyukam 60 felett van már és még mindig nem lógnak a mellei !
Irigylem is érte mert az enyém kb 30 éves koromban is lógott mar a súlya miatt is.
Közelítek az 50-hez, nekem is nagy, telt melleim vannak, de szükséges a melltartó, sosem lennék anélkül, max itthon, laza pólóval.
Ahogy előttem is írták:általában azért kevés az olyan nő akinek ennyi idősen is természetesen telt,nem lógó melle van, plasztikai műtét nélkül.De persze akinek nem tetszik a műcici azoknak a minimális ereszkedés még belefér, ha kellően telt, kemény.
"gigantikus mellei vannak,"
Az ilyen kijelentéseket mindig kétkedve fogadom. Mit értesz azalatt hogy gigantikus? Illetve hogyan tudja tornáztatni őket? Ha jól tudom a mell zsírszövet, és nem izom.
Attól, hogy szép formájúnak tűnnek, még közel sem biztos, hogy valóban azok.
Van egy találmány, sok nő használja, úgy hívják: melltartó....
A gigantikus telt mellek egy bizonyos kor után (sőt, már előtte )természetes módon, ha kicsit is, de megereszkednek. Bármennyire odafigyelünk, bármilyen tornát alkalmazunk, mellfeszesítő krémeket, nem maradnak olyanok mint 18-25 éves korunkban.
Sőt, még egy mellplasztika után, ha nem hordunk melltartót, akkor is megtörténik.
Középkorúként arra ügyelek,hogy gondosan választom meg a melltartót, és azért teszek,hogy feszes, ápolt legyen a dekoltázsom.Ez utóbbiért többet tehetünk, és legalább olyan fontos mint a mellünk.A mell adottság, persze a torna csak jót tehet Neki.
Számomra még nőként is visszataszító ha egy ötvenes nő hatalmas mellekkel, ráncos, agyonszolizott dekoltázzsal, óriási módon dekoltált, korához nem illő pólót/blúzt/ruhát vesz fel.
Létezik olyan, hogy 60 év körüli hölgynek gyönyörű szép, gigantikus mellei vannak. Íme:
Igen kérdező létezik.
De ez a mell lóg !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!