Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő mikor felizgul nagyon nedvesedik az hátrány vagy előny?
Figyelt kérdés
Nektek férfiak izgató ez?
Jó nagyon nedves pu.ba lenni vagy nem?
2018. júl. 18. 08:59
11/19 anonim válasza:
Egyértelműen a nedvesebb/nagyon nedves punci a jobb. nagyon kellemetlen, amikor smirglizi a makkodat😀
12/19 anonim válasza:
Nem volt még panasz,hogy nagyon hamar és nagyon nedves leszek😄 legalább sosem kell síkosító
22/N
13/19 anonim válasza:
Nekem sem mondta még senki, hogy a nedvesedésem mértéke zavaró lenne, sőt. Bár az is igaz, ha nagyon sok van, kevésbé érzem a partnert, ahogy valószínűleg ő is engem. Én mondjuk a síkosító használatát sem ítélem el, nem tartom illúziórombolónak, többedik menetnél nekem is előfordul, hogy szükségem van rá, mert bár akarom és kívánom, de a "meggyötört" puncit jobb óvni, na meg az óvszert is. :)
N35
14/19 anonim válasza:
Izgató igen páromnak is ilyen legjobb a szex
15/19 anonim válasza:
Szerintem ember nem született még akinek ne lenne izgató, vagy jó
16/19 anonim válasza:
Természetesen az a jó, ha egy lány nedves, mert nem kell síkosítót használni. Meg persze orál szexnél is nagyon izgató tud lenni.😍
17/19 anonim válasza:
Nekem is az a bajom, hogy (a barátnőim tapasztalataihoz mérten) túlságosan nedves tudok lenni. Mikor legutóbb szextingeltem, már attól annyira benedvesedtem, hogy alattam átnedvesedett a huzat a matracig. Külön papírzsepiket kell tartanom magam mellett, mint a srácoknak a hokizáshoz és emiatt félek, hogy az új barátom mit fog szólni, mert nem akarom, hogy úgy érezze, tócsába mártotta magát...
18/19 anonim válasza:
Szerintem:kimondottan előny, és nagyon izgató. F.
19/19 anonim válasza:
Biológiailag előny F
Akérdés meg egy vicc,de ha te így 'csajozol', lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!