Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek ez tetszene? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ha a partnert izgatja a belöltözős szerepjáték? Pl. tanár-diáklány, nővérke-beteg stb. Csináltatok már ilyet? Kipróbálnátok? Hány évesek vagytok?2018. júl. 17. 11:10
1/9 anonim válasza:
Nem.
De egyszer Halloween alkalmával beöltöztem macskanőnek.
Ultrabrutál hatással volt a férfiak szervezetére 😉
2/9 anonim válasza:
Nem tetszene, egyáltalán nem vonz az ilyesmi.
23N
3/9 anonim válasza:
Persze, olyankor minden lány beöltözik qrvának. A variáció csak annyi, hogy füles, kendős, sztetoszkópos, vagy bilincses qrva.
4/9 anonim válasza:
Rendőrnőnek szoktam öltözni. Vannak bilincseink is :) Megbilincselem a kezét meg a lábát majd meglovagolom.
5/9 anonim válasza:
Néha bevállalnám,persze!!
Volt már ilyenre példa, a pasimnak is beöltöztem, de voltam jelmezes bulikba is..sok pasinak bejött a diáklány,és a szexi rendőr csaj ruha :D
22/N
6/9 anonim válasza:
Valakinek az a hobbija, hogy lepontozza a válaszokat? Rosszul ébredtél? Vagy mi bajod?
7/9 anonim válasza:
Csak sok keserű ember. Nem kell vele foglalkozni. Az ébredés biztos nem játszik szerepet, mert én pl. egyből buliból jöttem hajnalba dolgozni szétcsapva és még sem pontozok le senkit:D Aludni akarok...
8/9 anonim válasza:
Nálunk sűrűn előfordul a beöltözős játék. Tanár diáklány, rendőr rablány, háziúr bejárónő, főnök titkárnő. Volt olyan is mikor utcán találkoztunk és beöltözve kellett mentünk a randira :)
24N
9/9 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de nem zárkózom el előle. Párom már mondta, hogy egyszer kipróbálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!