Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért pisil a férfi szex után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pisil a férfi szex után a kádban?

Figyelt kérdés
Fürdés közben mindig azt mondja, hogy a bentmaradt ondót kell üríteni.
2018. júl. 16. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
miért nem megy a wc-re pisilni? mielőtt még bemenne a zuhany alá..
2018. júl. 16. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megsúgom: nem csak szex után.
2018. júl. 16. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Mert igénytelen. Nekem legalábbis ez annak minősül. Egyszer használná valaki a nemlétező kádamat wc-nek, vagy kisúroltatnám vele az egészet, hogy szebb legyen mint újkorában, vagy újat vetetnék vele. Nem egy pisis kisgyerekről beszélünk aki ne bírná visszatartani míg kész nem lesz, vagy ezernyi más módszer erre, de én sosem fogadnám el, hogy a kádba pisiljen valaki. Apám néhai nevelőapja akivel 14 évig éltem, vagyis éltünk együtt előző lakásunkban, egyik este megláttam, hogy a kádba pisil. Amúgy is utáltuk és undorodtunk attól az emberszerű akármitől (nem részletezném, de alig ismerte a higiéné szót, vagy semennyire...). Én kiírtam nagy betűkkel, hogy "NEM WC", apám pedig felragasztotta a falra. Lényeg, én nem fogadnék el semmilyen indokot.
2018. júl. 16. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha zuhanyról van szó, akkor hadd engedje.

Ha a vízbe engedi, azt nem fogadnám el.

Utolsó válaszoló: Tudod hány liter vizet lehet megspórolni azzal, ha a kádba pisilsz? Ne legyünk ennyire prűdek.

2018. júl. 16. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Neveltetés kérdése. Ha neked ez otromba és taszító szokás akkor beszéld meg vele és kérd meg hogy rád való tekintettel moderálja magát! Ez normális kérés.

35F

Mellesleg inkább legyen ondós a farkam mint hugyos. A nedvemet szívesen lenyalják a nők de a vizeletet szerintem senki....

2018. júl. 16. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok a választásodhoz. Minden téren ennyire igényes?
2018. júl. 16. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy a csapba borotválkozás közben :D
2018. júl. 17. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem csak szex után pisilünk a kádban,hanem mindig! Mert szeretjük, jó érzés, még ha egyesek gusztustalannak is tartják. Én például magamra is irányítom, aztán lezuhanyzom.

De ez a magyarázat elég vicces, hogy a bent maradt ondót kell üríteni :D

2018. júl. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!