Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi olyan szexi abban, ha egy lány spriccelve élvez el? Én is szoktam, és érdekel, hogy mit vált ki belőletek. 18/L
Privibe meg mást írt, a kammert “kislány”, aki a hímvesszőjét küldözgette pár hete. Nekem speciel azt írta, hogy leápol, és megdug, de csak jelzem, férfi vagyok !
Undorító az ilyen !
9!
Én meg tampont viselek férfi létemre ha egy nő helyettem spriccel.
Hagyjuk már ezt a taszító és undorító dolgot,
Meg egy kis vizelet a mirigyeid mellé.
Elég guszta mondhatom , ennyi erővel le is vizeltetheted magad a spriccelős barinőddel...
Csak azoknak akik ezt undorítónak tartják!
Én is így szoktam elélvezni, és képzeljétek nem tehetek róla. Nem tudom befolyásolni. Taszítsam el a barátomat magamtól hogy " állj, állj mert mindjárt elélvezek". Tudtommal a szexnek az egyik célja a kölcsönös gyönyörszerzés.
A gyönyörszerzésé igen,de nem az undoré!
Te örülnél neki ha valaki levizelne?
Mert hát az is van benne.
De ha nem tudom magam visszafogni?
Lehet azt hiszed hogy hát abba meg mi lenne a nehéz ... visszafogja és kész. Nem. Nem tudom visszafogni. Akkor tényleg minden alkalommal megfogom és ellököm magamtól a párom, mert erre akkor csak ez a megoldás.
Nem is tudok ennél szexibbet amikor a nő spriccelve élvez el.
Ez a kiteljesedés csúcsa, imádom a csicsegés hangját, érezni a nedvet, és látni is ahogy folyik. Nagyon szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!