Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
Ahányszor izgulok/ idegeskedek mindig rám jon a szarás. Tegnap lehetet volna szex a barátommal, s ahogy felmentunk hozzá egybol éresztem hogy kakálnom kell, pedig direkt keveset is etten. Kimentem wc-re de nem sikerult halkan elintéznem, biztos hallotta.
Na mindegy, aztán meg nem volt kedvem ugy kimenni hogy "na szartam egyet mostmár mehet a szex" :XD szoval azt kamuztam hogy rosszul vagyok pedig full jol voltam, s igy nem szexeltunk egyáltalán csak tévéztunk.
Lányok, ti mit csináltatok volna ebbe a kínos helyzetbe?
Fiu vagyok, ilyen van, megèrtettem volna. Nem kell kamuzni, max nem egybol szexeltunk volna hanem 1 ora mulva, de legalàbb lett volna szex.
Egyèbkènt nem nagy gàz, nekem volt olyan csajom aki az àgyba szart alvàs kozben (mondjuk nagyon rèszeg is volt szegèny).
Volt már ilyen
Kakiltam
Ilyenkor használok nedves törlőt is
Majd megkérdeztem h van e kedve egy közös zuhanyhoz
Meg volt a pacsa huncutkodás a zuhanytálcában
Meg volt a szex
No para
Velem inkább az fordul elő hogy egy kiados szex után jönn rám a nagyobb dolog és van h hasmenés formájában
Nem tudom mitől
24N
Én ha ideges vagyok vérzik az orrom.
En szex elott nem szoktam idegeskedni, izgulni ezert nincsenek is ilyen problemaim mint neked.
Ha lenne megbeszelnem a parommal. biztos megertene a problemam
es elfogadna.
Gondolom a jelen pillanatu helyzeted fog valtozni idovel, es mar nem fogsz izgulni, idegeskedni szex elott:)
Beszeld meg vele es legyen nalad mindig nedves torlokendo!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!