Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Màs tudja ùgy kézzel izgatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màs tudja ùgy kézzel izgatni a csiklótokat, hogy élvezzétek?

Figyelt kérdés
Még akárhány kapcsolatom volt ,senki nem tudta kézzel a megfelelő módon izgatni a csiklóm. Egyszerűen túl durva volt ,vagy túl gyengéd. Hiába mutattam, a megfelelő tempót senki sem találta el. Ezért megfogalmazódott bennem a kérdés...lehet ,hogy ez lehetetlen? A férfiak ezt egyszerűen nem tudják kivitelezni?

2018. júl. 16. 13:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen csak az orálra gondoltam,ha attól nem megy el akkor sikerül szex közben... Biztosan van kivétel de ha a számokat nézzük tuti ,hogy a férfiak nyernek a "ki hányszor élvezett el"versenyen.

Neked is sikerült fél nap után,de van olyan nő akinek nem sikerül még 1 egész nap után sem,sőt soha!

2018. júl. 16. 16:22
 22/27 anonim ***** válasza:
34%
Tapasztalatom szerint a ferfi kez egyszeruen tul durva, erdes es a csikloizgatas igy nagyon kellemetlen tud lenni. Errol meg ugye nem is tehetnek, mert adottsag.
2018. júl. 16. 21:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Na most azért ezt köszönöm. Mikor lányok írták, hogy pl. azért jobb tapasztalatlannal, mert benne nincs meg az, hogy majd ő jobban tudja, hogy mi a jó az adott lánynak(régebbi kérdésben). Én ezzel teljes mértékben egyet értettem. Elhiszem, hogy milyen fárasztó lehet, hogy odalent bénázik valaki és még meg is mondja, hogy majd ő azt jobban tudja. Erre most mi van? Lányok csinálják pont ugyan ezt és megy a lepontozás. Rettentő szánalmasnak tartom, bár nagyon nem izgat. Csak gondoltam felhívom a figyelmet, hogy látom ám a gyötrelmet egyesek részéről. Ezért mondom mindig, hogy mind pozitív, mind negatív értelemben és minden aspektust tekintve, nincs különbség lányok és fúk között. Ha negatív dolgokat veszünk is, pont ugyan olyan szánalmasak tudnak lenni
2018. júl. 17. 06:06
 24/27 anonim ***** válasza:

A barátom nagyon jól csinálja, még annál is sokkal jobban élvezem mint amikor én csinálom magamnak. Mondjuk sokat hozzátesznek az érzelmek gondolom. Magamba nem vagyok szerelmes, belé meg igen, tehát minden sokkal jobban esik amit ő csinál velem.

Például én nem szeretem magamat ujjazni, egyszerűen nem esik jól. Tőle viszont az is hihetetlen élmény.

2020. febr. 4. 15:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem voltak sokan, de mindegyik sokkal jobban csinálta, mint én magamnak 😄 mindegyik idősebb volt nálam, lehet ez a kulcs 21L
2020. febr. 4. 15:24
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Csajok, nem mentegetni akarom magunkat, de higgyétek el, hogy nagyon nem egyformán lesz jó nektek! Más erősséget, sebességet, intenzitást igényeltek (van, aki szereti, ha erősen nyomjuk közben, más ki nem állhatja), van, akinek az is élvezetes, ha közvetlenül a csupasz csiklót is éri inger, a többségnek csak az esik jól, ha csak felette és a fitymán keresztül éri az izgatás, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ezek egy sessionön belül is változhatnak egy egyénnél. Szóval, ha nem teszitek oda a pasitok kezét, a kezére meg a kezeteket, és nem irányítjátok őket így, milyen erősen, milyen tempóban, mekkora területen, akkor ne várjatok csodát. Ez pont olyan, mint a f_szverés, a lányok többsége azt gondolja, hogy iszonyat meg kell ragadni, erősen kell szorítani és verni kell, mint a motolla, de ez csak azoknak a pasiknak jön be, akik az önkielégítéssel ezt rögzítették magukban a hosszú kamaszévek során.
2020. febr. 4. 15:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy csak felül, vagy alul verés. Ha valaki erősen szereti se mindegy, hogy szorítják, vagy tépik. Egyformán bénák a lányok is benne és mindenhol találni kivételt. Én pl. kézzel annyira nem vagyok béna, bár a hüvelyingerlése az én asztalom. Abban mindig is tudtomra adták, hogy jó vagyok, mint azt is, hogy nyelvvel mennyire nem. Ezért nem is szeretem csinálni. Bár időnként kicsit elbohóckodok, de csak hogy ne higgye a barátnőm, hogy viszolygok tőle. De én ebből nem csinálok presztízs kérdést. Mint az élet többi dolgában, ebben is tudom a gyengeségeim és erősségeim és nem sértődöm meg az igazság, mint ahogy a legtöbben
2020. febr. 5. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!