Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Màs tudja ùgy kézzel izgatni a csiklótokat, hogy
élvezzétek?
Beszélgessetek olyan biszex lányokkal akiknek sok partnerük volt mind a két nemben. A lányok se csinálják jobban. Magadnak érzed, ezért tudod, de a másik lány nem ugyan azt érzi. Én azt gondoltam, hogy evidens, hogy a férfiak jobban szopnak és a nők jobban nyalnak. Aztán ilyen lányok felvilágosítottak, hogy a férfiak mind a kettőben jobbak, még ha a zöme nem is jó.
2018. júl. 16. 14:11
Szerintem hülyeség, hogyha érezné, tudná mit csinál, akkor jobban csinálná. Nem akarok közönséges lenni, de akkor én mitől szopok jól? (vagy könnyebb megtanulni jól szopni, mint jól nyalni?) Egyébként még nekem se csinálta senki úgy, ahogy én magamnak.
2018. júl. 16. 14:21
Férfiként mondom hogy sokszor nekem sem jön össze a megfelelő technika, csak a partner visszajelzéseire tudok hagyatkozni, de hogy milyen erősen, milyen tempóban és pontosan hol rátapintva, 1 ujjal vagy többel stb. nem mindig jön össze tökéletesen és akkor már nem élvez el a partner
Lányoknak ez sokkal egyszerűbb, rá kell markolni a falloszra aztán verni , túlzottan nem lehet elrontani. Max egy kis extra technikát bevetni és akkor élvezetesebb, de általában orgazmus a vége
2018. júl. 16. 14:48
Nehéz az biztos. Az elején gyengéden kell, aztán lehet erősebben, de ugye egyre síkosabb a nuni, így elég könnyű elveszteni a fókuszt a csiklóról (gyakorlatilag már nem érzem, mert az ujjbegyeim is feláznak kissé). Én ezért szeretem nézni, amit csinálok, mert az segít, hogy folyamatosan a csiklót masszírozzam
...illetve hát a végén rácuppanok nyelvvel is (nem a végével böködve, hanem a közepével stimulálva egy egész nagy területet, így nem tudom nem ingerelni a csiklót is).
2018. júl. 16. 14:53
Akkor te mitől szopsz jól? Honnan tudjam, hogy te jól szopsz? Éppen erről beszélek. Lányok is így vannak vele, hogy így kell és ez mindenkinek jó. Elárulom, hogy eddig 90%-ban nagyon rossz szopásokban volt részem és biztos vagyok benne, hogy azok is azt hitték, hogy milyen jók. Senki nem fogja a másik szemébe mondani, hogy ez nagyon rossz volt szívem, de örülök azért, hogy csináltad. Ne gyere azzal, hogy akkor nem kérnék! Te is kéred még olyantól is, aki egyszer már leszerepelt. Egy reménykedsz, hogy jobb lesz, kettő akkor is intim dolog marad és két ember között attól még ez jó dolog. Az a baj, hogy hatalmas a lányok szája, de nem csak az, hogy ők sem tudnak ált. olyan jól teljesíteni, hanem a nagy száj ellenére, ha nem kommunikálod nekik azt, hogy isteni vagy, akkor meg jön a kétkedés és az önmarcangolás, hogy ők biztos szarok. Csak van egy olyan tény, hogy a férfiakban kisebb az elvárás és nem rinyálnak, hogy ha nem minden tökéletes. Mert ha átadom magam a másiknak, akkor nem is ez a legfontosabb
2018. júl. 16. 15:12
De a lelki szemeim előtt látom, hogy ott duzzogsz a gép, vagy telefon előtt amikor ezt majd olvasod. Ahelyett, hogy elkezdenéd felfogni, hogy persze vannak sokan akik hasonlóak, de van aki nem olyan. Mindig lesznek eltérő igények minden oldalon. A másikat meg kell ismerni és nem "recepteket" követni. Ezt nem szarvletörésnek szántam őszintén, annak ellenére, hogy sok nőre ráférne, bár az élet gyakran meg is teszi idővel.
2018. júl. 16. 15:28
17/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem törted le a szarvam... Tiszteletben tartom a véleményed,de (mert ugye mindig van egy de) hozzátenném egyáltalán nem mindegy ,hogy kiről van szó (nő vagy férfi). Míg a férfiak akkor is el tudnak élvezni ,ha netán nem egy oltári szopàst kapnak,addig a legtöbb nőnek ez az egyetlen út a gyönyörhöz. Így igenis fontosabbnak tartom ,hogy egy pasi ehhez jól értsen ,mint egy nő a szopáshoz. Persze jó lehet a szex , élvezzük orgazmus nélkül is,de gondolj bele neked milyen lenne ha soha nem élveznél el csak élveznéd? Na ugye ,hogy vagynál,elvárnád azt a kis pluszt ,ami hozzásegít a kielégüléshez?
Now you got it wrong. Életemben nem tudtak még végig szopni. Volt az a 10% amit írtam, de az nem a végén volt, de persze ott ment volna. Ráadásul alapvetően én inkább gyorstüzelőnek mondanám magam, vagy nem tudom. Az biztos, hogy nem megyek el túl nehezen. De visszakanyarodva az eredetihez. Lányok kézimunkával eddig 2 alkalommal sikerült, úgy hogy közben volt más is az egyiknél hosszú idő alatt, a másiknál meg kis szünetekkel, de lényegében fél nap alatt sikerült. Bár az nem is volt szándékos. Ez az megint. Lehet te olyanokkal voltál, akiknek pont passzolt és így könnyen el is mentek. Nekem meg ez a tapasztalatom amit írtam. Most akkor rakd össze a kettőt!
2018. júl. 16. 15:59
Teljesen egyetértek a kérdezővel, ez abszolút így van szerintem is !
Mert valóban lehet élvezni az együttlétet, de orgazmus nélkül nem az igazi !
A férfiak pedig könnyedén elélveznek egy silányabb oráltól is.
2018. júl. 16. 16:03
Persze azért mennek el könnyen tőle, mert nem:D És nem csak én vagyok így. Nem tudom, hogy elmondjam e, de egyik haveromnak a barátnője készítette ki azzal, hogy de ne húzd! Bár mint az elélvezést orálkor. Hát nem ő húzta direkt és ilyen után meg pláne nem megy már. De persze minden férfi elmegy minden oráltól pár perc alatt. Ok, te jobban tudod, hogy én mit érzek és én mit éltem át. Keep it up!
2018. júl. 16. 16:07
Kapcsolódó kérdések: