Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, mikor kinyalsz egy spriccelős lányt és élvezéskor a szádba is jut bőven?
Pár tévhitet eloszlatnék a kérdésre válaszolás mellett. Több spriccelős barátnőm volt (5+), ezek egy része magától tudott spriccelni, másokat én tanítottam meg, de a lényeg, hogy nagyobb mintából dolgozom.
Először is nem minden lánynak van ugyanolyan íze, ahogy a punci íze is különböző, a spriccelésé is enyhén eltérő lehet. Azért írom, hogy enyhén, mert alapvetően nem sok íze van, de természetesen ezt minimálisan befolyásolja az illető hormon és vízháztartása.
Ezen felül valaki írta, hogy nyalással nem lehet spriccelni, ez nem igaz, vannak lányok, akik csak nyalás közben tudnak (ujjazással együtt) vagy csak nyalástól (ujjazás nélkül) így élvezni. Meg olyanok, akik csak faroktól szex közben - de itt a farok ugyanazt a belső területet ingerli, mint a nyalás közben az ujjad, azaz lényegében csak attól függ mennyire tudod azt a farkaddal eltalálni :) De létezik a jelenség, hogy csak orálban spriccelés.
Ezen felül a spriccelés jellege meg függ az élvezés nagyságától és a lány hüvely izomzatának erejétől - minél erősebb és nagyobb az élvezés, annál nagyobbat spriccel. Van akinél csak kicsorgott, van akinél egy teljes szobát átlőtt és percekig képes volt spriccelni. Ebben nagyon nagy az egyéni változatosság.
Olyan is létezik - ha valaki képes aktus közben spriccelni, hogy lovaglóban vagy misszionáriusban úgy helyezkedik, hogy végig locsolja a testedet - ez szerintem baromi izgató tud lenni :)
Összességében pedig az én szememben a spriccelés egy hatalmas plussz, ezért is tanultam meg tanítani lányoknak, de azért jó lenne, ha ez a tulajdonság valahol a homlokára lenne írva :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!