Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire más érzés a psiknak szájba élvezni, mint punciba? A lányoknak mennyire más szex közben elélvezni, vagy orál közben?
Hány partnered volt és hánnyal élveztél el, illetve hány élvezett el veled?
Kort és nemet is írj.
Orál közben nagyobb az intenzitás
Szex közben nem mindig sikerül
24N
Orállal könnyebb elérnem az orgazmust.
Igénylem, hogy kinyaljon és megujjazzon a pasi, szimpla behatolással nem a legélvezetesebb. 26N
Egy száj nem tud úgy szorítani mint egy punci. Bár kézzel kombinálva már tud annak megfelelő orgazmust nyújtani.
20 partnerem volt, 20al élveztem el. 20 élvezett el tőlem.
30/F
Szájba azért "nem jó" mert ott nem én irányítom hogy mikor megyek el.. és ami azt illeti szeretem kicsit hevesebben csinálni abban a pillanatban mikor éppen eldurranok, mert ezáltal picit hosszabb lesz az orgazmus.
A száj persze kényelmesebb.. de nekem nem olyan nagy buli az oda élvezés, magát az orált egyébként szeretem, de mint előjáték.
Sok nővel voltam. Eddig az összes lánnyal el tudtam menni.. :D
A lányok akik nem dugástól mentek el, azokat később szájjal / kézzel csúcsra juttattam.
27 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!