Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szülőkkel élő férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülőkkel élő férfiaknak csak prostik jutnak?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Aranyapa ha tudsz csajozni akkor teljesen mindegy kikkel élsz nem befolyásolja azonban mivel nem egy kandúr vagy így lényegtelen az egész mert ha saját lakásod lenne akkor sem menne.
2018. júl. 14. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Amikor még a szüleimmel éltem akkor is vittem fel alkalmi csajokat. Amikor barátnőm volt akkor vele cuccoltam. Egy szót sem szóltak soha. Az én szobámban történtek a dolgok. Szolídan. No problem.
2018. júl. 14. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
#3 Így van!Bár a dilis csajom mondta anyád számolja hogy hányszor vagyok veled...idióta.
2018. júl. 14. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
én is anyámékkal lakom,csak akkor amikor nőt viszek haza akkor azt hazudom,hogy az enyem a ház,mivel ők éjszakások álltalában mindig,amúgy nőktől hallom vissza,hogy ciki,ha otthon laksz még 23-25 évesen.
2018. júl. 14. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves vagy. Ha 30 felett vagy és még otthon laksz akkor az azt jelenti hogy nem tudod megteremteni saját magad,egyedül a függetlenséghez szükséges egzisztenciát vagy felelőséget. Ha ezek nincsenek meg egyetlen nőnek se kellesz. Ezek a legfontosabb tényezők!

Szóval ha nem keresel min 250-300 ezer ft és ebből nem költesz havi 120-180 ezret arra hogy egyedül élj, akkor lúzer vagy.

2018. júl. 31. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!