Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Aranyapa ha tudsz csajozni akkor teljesen mindegy kikkel élsz nem befolyásolja azonban mivel nem egy kandúr vagy így lényegtelen az egész mert ha saját lakásod lenne akkor sem menne.
2/5 anonim válasza:
Nem. Amikor még a szüleimmel éltem akkor is vittem fel alkalmi csajokat. Amikor barátnőm volt akkor vele cuccoltam. Egy szót sem szóltak soha. Az én szobámban történtek a dolgok. Szolídan. No problem.
3/5 anonim válasza:
#3 Így van!Bár a dilis csajom mondta anyád számolja hogy hányszor vagyok veled...idióta.
4/5 anonim válasza:
én is anyámékkal lakom,csak akkor amikor nőt viszek haza akkor azt hazudom,hogy az enyem a ház,mivel ők éjszakások álltalában mindig,amúgy nőktől hallom vissza,hogy ciki,ha otthon laksz még 23-25 évesen.
5/5 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha 30 felett vagy és még otthon laksz akkor az azt jelenti hogy nem tudod megteremteni saját magad,egyedül a függetlenséghez szükséges egzisztenciát vagy felelőséget. Ha ezek nincsenek meg egyetlen nőnek se kellesz. Ezek a legfontosabb tényezők!
Szóval ha nem keresel min 250-300 ezer ft és ebből nem költesz havi 120-180 ezret arra hogy egyedül élj, akkor lúzer vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!