Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak szóló kérdés: Kinyalnád a nőt miután beleélveztél ha a nő erre kérne?
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 15:07
1/19 anonim válasza:
Naná. Nem undorodok a saját spermámtól, sem a lány puncinedveitől.
2/19 anonim válasza:
Mi így szoktuk a párommal.
Csak úgy tudok elélvezni ha kinyal, ezért szex után szokott eljuttatni az orgazmusig.
3/19 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a mi kultúránkban nem erőltetik a puszit férfi-és-férfi között is...
Bár ha belegondolok milyen dolgok folyhatnak le egy női arcon is, nos azokat sem szívesen puszilgatná senki... :-)
4/19 anonim válasza:
Én bevállalom, nem szívesen. A saját " nedűmet" valahogy nem szeretném nyalogatni... Az övét természetesen igen, de csak natúrban.
5/19 anonim válasza:
Én egyértelműen nem. Természetesen a másik félt sem ítélem el, de inkább megbeszélnék a barátnőmmel, hogy nekem ez nem fekszik, inkább csinálom előtte, akár tovább, de utána már nem.
7/19 anonim válasza:
Ha nem kérné is, de eleve nem sokan hagyják, hogy beléjük élvezzek..
Sajnos :D
32/F
8/19 anonim válasza:
Szigoruan csak a csiklot izgatva, nyelv heggyel
9/19 anonim válasza:
Sokszor csináltam már, mert egymás után több menetet szoktam nyomni.
10/19 anonim válasza:
Ki
Én kifejezetten szeretem azt is amikor órál közben jön fel a partner csókolni vagy miután beleélveztem a szájába.
Saját magamtól nem unodorodom. Főleg hogy a partner se tőlem akkor magamtól csak nem kellene
Élvezés utáni nyalás prostinál ugye nem kivitelezhető mert ott gumiban élvezem el nem natúrban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!