Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy csak egyszer szexeltem, pedig már 21 éves vagyok?
Nagyon vágyom a szexre de nem tudok találni egy lányt sem. Leginkább csak szexelni szeretnék, de persze barátnőnek is örülnék.
Rengeteg netes helyen próbálkoztam de nem találok senkit :(
Ciki ez?
21f
Haver csak akkor Ciki ha annak érzed :D Ilyen idős embereknél lányoknál és fiúknál is inkább már komoly kapcsolatra koncentrálnak mint egy alkalmi kapcsolatra persze vannak kivételek amikor ennyi idősen is össze fekszenek minden jött menttel.. Fiatal vagy menj el szórakozni bulizni ology fel kicsit biztos fogsz találni olyan lányt aki tetszik. És ha nagyon vágysz a szexre és van pénzed el lehet
menni örömlányokhoz is.
"Ilyen idős embereknél lányoknál és fiúknál is inkább már komoly kapcsolatra koncentrálnak mint egy alkalmi kapcsolatra"
21 éveseknél? Te kicsit rossz dimenzióba vagy.
1-es: Kicsit el vagy tévedve. 25 fölött kezdődik az a kor, amikor már komolyabbra koncentrálnak.
Kérdező: Aki abban lát menőséget, hogy minél több nővel szexelt, annak ciki.
Ha nagyon vágysz a szexre, javaslom, az idősebb korosztályban (30-as, 40-es) próbálkozz. Ők tapasztaltabbak, és sokkal hálásabbak, mint a kis tizen, meg korai huszonévesek. Jó élmény lesz, hajrá! :)
Mikor en voltam 21 eves az en korosztalyom szinte 100% a már jegyben járt 16 éves koruktól , csak en voltam szingli
41/ nö
Most is az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!