Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha 22f vagyok es csak ketszer szexeltem?
Figyelt kérdés
Eleg hamar elmegyek teljesen oda van az onbizalmam2016. jún. 5. 11:16
2/8 anonim válasza:
Nem ciki.!!!!
Vannak technikák amivel fejleszteni tudod az önkontrollod :)
Keress rá ezekre , ez egy tanulható folyamat, ne add fel , ne ez határozza meg az önbizalmad :)
N.
3/8 anonim válasza:
Nagyon ciki.
Én nem tudnék így nap, mint nap tükörbe nézni.
4/8 anonim válasza:
Neem egyáltalán nem. Van olyan ismerősöm aki 23 és még kapcsolata sem volt.
5/8 anonim válasza:
Nem az, én 21 vagyok és még kapcsolatom se volt, 2x csókolóztam és ennyi, úgyhogy te még a jobbik helyzetben vagy!
6/8 anonim válasza:
Mármint hogy 2 nővel szexeltél, vagy pedig 2 aktusban volt részed összesen az életben?
8/8 anonim válasza:
Csak arra vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára :)
Én sokszor szexeltem. Eddig három különböző lánnyal és egyszer se mentem el, egyik alkalommal se. Ők pedig odáig meg vissza voltak az élvezettől. 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!