Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak. Kinek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak. Kinek milyen extrém, perverz vágyai vannak?

Figyelt kérdés

Leginkább az érdekelne,ki mit próbàlna ki?!

Akár privátban is megirhatjátok.

2018. júl. 13. 20:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

40es..

Érdekes vágyak valóban.

A teli élvezett puncit kinyalni kifejezetten tetszik..😊

2018. júl. 14. 00:33
 42/51 anonim ***** válasza:
50%
Eltudom képzelni azt is hogy nem menne, de gonfolatban izgalmasnak találom, és az érzést is amit kelt. A hangosan kimondott szavak is egészen másképp csapódnak le néha mintahogy az fejben történt, ugyan ez vonatkozik egy elképzelt szitura is ha az tettlegességig fajul, nem lehet tudni hogyan reagálnék élesben. Neked mik a vágyaid? Neked is vannak érdekes gondolataid/vágyaid netán? Nekem úgy tűnik jó a hangulat amit teremtettél, és jönnek bátran a vágyak, ügyes vagy👊🏼☺️. Mik a tieid?
2018. júl. 14. 00:58
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Cica nadrágon keresztül dugni. Az a gyengém.

Az a selymes anyaga, ahogy a combjától egészen fentig végigsimítom. Ahogy azon keresztül dörzsölöm, simogatom ott neki és nincs alatta bugyi.

Áááá annyira adnám :D

Az a durva vagy furcsa, hogy ez annyira be tud indítani, elvenni az eszem, hogy akár egy (elég) időssel is beadnám.

2018. júl. 14. 04:23
 44/51 fkaresz21 ***** válasza:
50%
Párommal szoktunk amolyan 'szexhétvégéket' tartani. Szeretném ezt egyszer úgy, hogy végig közvetítjük az egészet chaturbate-en, miközben 'bevonjuk nézőinket' is a játékainkba :) Nem a pénz motivál, egyszerűen a szituáció roppant izgató, izgalmas számomra
2018. júl. 14. 06:22
 45/51 anonim ***** válasza:
48%
Egyszerre két csajjal. Az egyik lovagolna rajtam, a másikat nyalnám, úgy, hogy a szám fölé guggol.
2018. júl. 14. 18:27
 46/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm..

A legtöbb szerintem is megnyerő.. 😉

2018. júl. 14. 19:48
 47/51 anonim ***** válasza:
Lábfètis.
2018. júl. 15. 08:58
 48/51 anonim válasza:

Szia

femdom 24/7-ben, lábfétis, cbt, kikötözve lovagolhatna rajtam a lány, aztán ha beleélveztem a puncijába az arcom fölé gugolna és ki kellene nyalnom.

biszexre kényszerítés

volt egy lány aki ki akart kötözni és megdugatni egy kutyával, de akkor nem mentem bele... azóta is eszembe jut néha, lehet hogy egy kevésbé józan pillanatomban bevállalnám :D

2018. júl. 15. 10:48
 49/51 anonim ***** válasza:
Egymás után vagy 3-4-szer élvezésig nyalni egy szűz lányt.
2018. júl. 16. 14:49
 50/51 anonim ***** válasza:
Feleségemmel egy teljes hétvégén egy meztelen szextáborban lenni. Sok sok szex mindenki mindenkivel.
2018. júl. 16. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!