Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy ribi vagyok vagy mi?
Szóval van egy barátom akit nagyon kedvelek meg egyszerűen imádom de közben érdekelnek más pasik is
Szóval most van egy másik ember aki iránt nem érzek semmit és mégse lépek le mert érdekel ez az egész
Szerintetek miett?
barát X:
Akit nagyon kedvelek meg egyszerűen imádom de közben érdekelnek más pasik is.
Y:
Aki iránt nem érzek semmit és mégse lépek le mert érdekel ez az egész
Szerintetek miett?
Miett? 😂
Szóval, ha hazudtál X nek, és azt hiszi érzel valamit az vagy. Őt kedveled és őt imádod.
Y egy senki valahonnan, aki miatt le se lépnél.
Miért nem állsz a cuki barátod elé és kérdezed meg milyen lenne hármasban? Nem ez a kérdés lényege?
Az én pasim nyomban nemet mondana.
Ám, ha X-el lennél, de nem vagy hűséges típus akkor ezt vele is közölni kéne. Vagy még nem vagy kész.
Nem tudom pontosan hogy érzel.
Tanács: X-et szeresd, nem véletlenül ilyen veled, sajnálom az ilyen "jó" fiúkat, mindíg ők szívják meg.
A tisztesség a kérdés mindig illetve hogy kinek mennyire ártasz! Az sose érdekeljen hogy az amit csinálsz azt hogy nevezik el, mindig csak az első kettőre ügyelj!!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!