Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? Ha nem, miként tudok rajta túljutni?
Nokent mondom h ez szexi dolog inkabb mint szegyelni valo.
A baratnom ugyan ugy vonaglig meg hasonlok ha jol felizgatom es elelveztetem. Nekem jo erzes h ennyire nem tudja kontrollalni magat orgazmus kozben.
:-)
Elvezd inkabb mint h gatolod magad benne mert ha sokaig csinalod akkor rogzul es nem igan fogsz tudni mar sehogy sem elelvezni. Tudod mennyi no van aki gatlasos ? Rengeteg. Ne akarj ebben az lenni mert van h evek minkaja mire feloldod a sajat magad rogzitett gatlasokat magadban. Szakember is nehezen boldogul ezekkel. Sok sok alkalom kell hozza.
Nekem a pasim remeg alattam :) Imádom, hogy ennyire élvezi!
Szerintem semmi ciki nincs benne! Ahogy az 1-es írta, ne fogd vissza magad, mert sokkal több probléma lehet belőle. Ráadásul nem hiszem, hogy annyira jó így a szex, ha állandóan azt figyeled, nehogy orgazmusod legyen...
En nagyon szeretem, ha sikerul ilyen extazist elerni a partneremnel! Egyreszt jo erzes oromot okozni, masreszt nagyon izgato is.
Volt egy partnerem, akinel el tudtam erni, hogy olyan orgazmusa legyen, hogy teljesen elveszitse a kontrollt :) Meg o maga is meglepodott az elejen. Vagy egy percig folyamatosan remegett az egesz teste, imadtam ilyenkor atolelni - meg o is imadta ezeket a perceket :)
Egyaltalan semmi ciki nincs benne, fogadd el magad, igy mukodsz es kesz. Sot, orulj neki, hogy ezt a szintet el tudod erni:)
A szex pont arrol szol, hogy a gatlasainkat is levetkozzuk egymas elott, nincs cikis dolog. Engedd el magad es elvezd!
F40
Én is remegek olyankor mint, akit ráz az áram, de sosem jutott eszembe ezt szégyellni. Sőt, a partnerem direkt imádja, ahogy észrevettem rajta. :)
35
Köszönöm a normális és kedves válaszokat!:)
A 8 privátot nem, és nem is fogok rájuk válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!