Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők lányok mi a maximum?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holtanyal kérdése:

Nők lányok mi a maximum?

Figyelt kérdés
Mekorát tudtok mélytorkozni,és lenyelitek?Vagy jo ha a torkotokba van engedve?
2018. júl. 12. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Én az ilyen kérdéseket már férfiként unom! Szegény csajok...
2018. júl. 12. 09:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Lehet hogy kérdezték,sőt töbször is de semmi kedvem keresgetni.

Kérdezni meg azért kérdem mert nekem 20cm és még nem találkoztam olyan nővel aki be birta volna nyelni.

2018. júl. 12. 09:21
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Semekkorával nem szeretek mélytorkozni. Tehát akkorát tudok tövig bekapni, amekkora még nem ér le a torkomig. Ez kb. 11-12 cm. Valamiért nem indít be, ha folyamatosan hánynom kell szex közben, és nem kapok levegőt. Egyébként lenyelem. (De nem az itt privátban írókét)
2018. júl. 12. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jöhet az An(y)akonda, az tuti mélytorokra kapná 😀

Amúgy meg mit csodálkozol, ekkora műszert hogy a fenébe akarsz letolni egy női torkon??!

Hiába minden jóban van valami rossz...

2018. júl. 12. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
18cm koruli siman megy, nagyobbal meg nem csinaltam. 22L
2018. júl. 12. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Ó jaj, szégyellem bevallani, hogy rajtam már a 14 cm is kifog. Nem is értem, hogy a jelenlegi partnerem, miért is jár még össze velem, hisz képtelen vagyok benyelni a farkát, a torkomra sem engedheti, annyira prűd vagyok, nem is érdemlek szexet. Lehet fel is kötöm magam az első fára....vagy nem.

Annyira fárasztóak már ezek a kérdések (elvárások). Szegény mai tini és huszonéves lányok, nem cserélnék velük...

35

2018. júl. 12. 09:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem kötelező benyelni,csak kiváncsi vagyok vannak e olyan leányzok akik birnak a nagyob darabbal is.Mert ki probálnám és izgat nagyon a gondolata.
2018. júl. 12. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
18 volt a max ami ment tövig, de már ott is a hányás kerülgetett. 20/L
2018. júl. 12. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Max 10 centi megy be és nem élvezhet a számba.
2018. júl. 12. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
jaj, hát a páromé 24 cm, és simán lemélytorkozom, le is nyelem az anyagot. Mondjuk sokat gyakoroltuk.
2018. júl. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!