Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan p*nci amit nem szivesen nyalnatok?
Figyelt kérdés
Peldaul rossz iz vagy kinezet miatt2018. júl. 12. 08:23
11/18 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm akinek a puncijával semmi gond sem volt kinézetre, bár nekem soha senki puncijával nem volt gondom kinézetre és nem is volt szempont sohasem, azonban az övé nagyon intenzív illatú volt ami nekem nem tettszett, és szex közben is érezni lehetett. Soha nem történt velem ilyen azelőtt, igyekeztem mindent megtenni hogy, hátha túl tudok ezen lendülni Isten lássa lelkem, nem sikerült... Szex közben lelankadtam a puncijában😬. Hogy magyarázod ezt meg valakinek??? Eszemben sem volt bántani, és mindent megtettem annak érdekében is hogy ne jöhessen rá hogy ez van úgyhogy, mindennek ellenére néhány orgazmust is kicsikartam, de ahhoz meg izzadni kellett mint a ló, így ez sem ment túl sokáig... Mivel alapvetően mindennél jobban szeretek puncit nyalni, rengeteget próbálkoztam vele, de ez sem ment, mert az íze is az illatának az intezitásával párosult, és eleinte még öklendeztem is, ami mázlira meg szünt, de nem sikerült lelkessé vállnom. Vagyis ezek a tényezők minden szempontból maximálisan lehetetlenné tették minden törekvésemet, akárhogyan igyekeztem. Szóval a kérdésedre a vàlaszom az hogy van ilyen, de ennek az ellenkezőlyére is van történetem az viszont rövidebb☺️. Aggódni viszont a másikfnek is ugyanolyan oka van emiatt, ugyanis pont egy ugyanilyen sztorit olvastam női szemszögből. Ennek viszont tudományosan is bizonyított genetikai alapja van, ahogy az ellenkezőjének is. Szóval ne ez legyen a kérdés amin agyalsz, mert ezen úgysem tudsz változtatni, sgyaln inkább azon, amin tudsz változtatni! 😉🤞
12/18 anonim válasza:
A bió punci ilyen.
Kivül retkes, belül gombás.
13/18 A kérdező kommentje:
A kerdesem inkabv ugy gondoltam h apolt meg minden csak a kinezetre vagy h mas ize van ami ellen nem lehet tenni ami genetika
2018. júl. 12. 14:19
14/18 anonim válasza:
Igen. Az ápolatlant.
De miért? Miért gondolod, hogy a tiéddel baj lenne? :)
16/18 anonim válasza:
Persze hogy van. A rossz íz vagy illat kizáró ok, akkor meg sem probalom mert nem öklendezésre szerződtem.
A nagy kisajak viszont nem ilyen ok, sőt..
17/18 anonim válasza:
Most meglepődsz,nálam nem hogy probléma,hanem (nyugodtan kövezzetek meg) elvárás a nagy méretű kisajak...😉 nincs effektív a kissebbekkel se bajom,de emez jobban tetszik látványra jobban ráizgulok,nem tehetek róla..mivel ez az igényem minden lehetséges partnerjelölttel ezt előre tisztázom is (meg kell hogy mutassa milyen van neki).
18/18 anonim válasza:
#17 Hű egy olyan következetes fickó mint én.Ó a tesóm lehetnél.Mi ketten két nagyon nehéz emberek lehetnénk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!