Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan p*nci amit nem szivesen nyalnatok?
Figyelt kérdés
Peldaul rossz iz vagy kinezet miatt2018. júl. 12. 08:23
1/18 A kérdező kommentje:
Esetleg hatrany ha nagyok a kisajkak?
2018. júl. 12. 08:24
2/18 anonim válasza:
Ha rendesen tisztálkodik és szőrtelenít a hölgyemény akkor nincs. 28/F
3/18 anonim válasza:
Az esztétikum az nyilván létezik, és szubjektív, mindenkinek más fajta punci tetszik... De alapvetően, ha ápolt és szeretem a nőt, akkor ez sokad rangú kérdés... Biztos vannak olyan extrém esetek, ami már zavarna.
4/18 anonim válasza:
Ápolt és egészséges legyen. Ha ez meg van, akkor mindegy.
5/18 anonim válasza:
csakis ápoltság az ami befolyásol, meg ha nincs vonzalom a lány iránt
6/18 anonim válasza:
A dzsungel szőrös megijesztene.
7/18 anonim válasza:
A gombát csak pizzák szeretem...
8/18 anonim válasza:
Az ápolatlan puncit nem nyalnám, és a szőr is kissé zavar, de ebből tudok engedni.
Forma alak szín nem zavar, ha tiszta.
9/18 anonim válasza:
Igen, ha nagyon kövér a csaj, vagy több centis szőr van rajta.
10/18 anonim válasza:
Ha eljutottam oda, hogy előttem van, biztos tiszta annyira.
Szerintem nincs olyan, akiét ne lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!