Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igazán kövér lány, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazán kövér lány, akinek tényleg nagy mindene, fenék, has, mell,100 kg felett. Ez a kombináció létezik még?

Figyelt kérdés

2018. júl. 11. 22:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos van, én is ilyen vagyok.
2018. júl. 12. 11:59
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

egyet értek lehet szexi egy ilyen nő nagyon is.

Én személy szerint örülnék egy ilyen barátnőnek.

2018. júl. 12. 13:23
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért van az, hogy ezen az oldalon van egy rakat ilyen kérdés, de a való életben pedig nem találni azokat a pasikat, akik az ilyen nőket szeretik?
2018. júl. 12. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
97%
#13, én a való életben is felvállalom az ilyen vágyaimat. Persze nem ismeretlenek előtt, de a családom, barátaim mind tudnak róla, az se okoz gondot, ha duci barátnővel kilépek az utcára. Ne ítélj, hogy ne ítéltess. ;)
2018. júl. 12. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
#14 Nem azt mondtam, hogy az ilyen pasik nem léteznek csak azt, hogy nem találni őket. ;) Bár az is lehet, hogy én vagyok rossz helyen.
2018. júl. 12. 18:31
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Én 76 kiló vagyok 40-es ruhamérettel és még így is undorom már magamtól. :/ Semmi baj azzal, ha valaki a nagy méreteket szereti, de én még nem találkoztam ilyen személlyel, és soha nem is volt senkim.
2018. júl. 13. 14:56
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a barátom a kicsit husisabb lányokat szereti. Én csinos vagyok (jóval 100 kg alatt), de van egy seggem azért. Azt mondja h akkor tudta h engem akar mikor meglátta :D

De a lényeg... egyszer beszélt a korábbi barátnőiről. Nagyon váltakozó méretűek voltak, ő észre sem vette, de a vékonyakat mindig úgy cimkézte h : gyerekes volt a viselkedése, az ágybéli teljesítménye, az életfelfogása. Volt egy igazán kövér barátnője, arra pedig csak annyit mondott h kövér volt kicsit, de szép lány volt. Még igy srác szájából nem hallottam ezt :D meg is mosolyogtam. Az h kövér vagy vékony igazából nála abszolút mindegy, ha olyan személyiség van hozzá ami tetszik neki. Kár h néhányan meg csak a testre mennek...

A kérdésre válaszolva, én ismerek egy ilyen lányt, de már férjnél van. Amúgy nagyon szép és nagyon kövér. :D viszont iszonyat jó arc és csinin öltözködik.

2018. aug. 8. 22:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos létezem.
2018. aug. 18. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Létezik! Menj végig a városban és többet is láthatsz!

És nem mindegyik igénytelen ahogy itt sokan feltételezik!

2018. aug. 18. 21:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezem! :) De most épp levadásztam egy veszettül jó pasit, így jelenleg foglalt a szívem. :)
2018. aug. 18. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!