Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán kövér lány, akinek tényleg nagy mindene, fenék, has, mell,100 kg felett. Ez a kombináció létezik még?
egyet értek lehet szexi egy ilyen nő nagyon is.
Én személy szerint örülnék egy ilyen barátnőnek.
Nekem a barátom a kicsit husisabb lányokat szereti. Én csinos vagyok (jóval 100 kg alatt), de van egy seggem azért. Azt mondja h akkor tudta h engem akar mikor meglátta :D
De a lényeg... egyszer beszélt a korábbi barátnőiről. Nagyon váltakozó méretűek voltak, ő észre sem vette, de a vékonyakat mindig úgy cimkézte h : gyerekes volt a viselkedése, az ágybéli teljesítménye, az életfelfogása. Volt egy igazán kövér barátnője, arra pedig csak annyit mondott h kövér volt kicsit, de szép lány volt. Még igy srác szájából nem hallottam ezt :D meg is mosolyogtam. Az h kövér vagy vékony igazából nála abszolút mindegy, ha olyan személyiség van hozzá ami tetszik neki. Kár h néhányan meg csak a testre mennek...
A kérdésre válaszolva, én ismerek egy ilyen lányt, de már férjnél van. Amúgy nagyon szép és nagyon kövér. :D viszont iszonyat jó arc és csinin öltözködik.
Létezik! Menj végig a városban és többet is láthatsz!
És nem mindegyik igénytelen ahogy itt sokan feltételezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!