Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Lányok! Mitől lesz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok! Mitől lesz egy férfi férfias szerintetek, ha csak a KÜLSŐT nézzük?

Figyelt kérdés

Testmagasság, szőr, farok méret, stb?

Légyszíves a korodat is írd le, köszi!

2018. júl. 11. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Izmos

Magas

Gondozott szakáll

23/L

2018. júl. 11. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Legyen legalàbb 180 centi ,legyen igényes ,adjon magàra minden szempontból,

Én nem bírom ha egy gyerek full izom..

Jobban szeretem ha van mit fogni😉😉😉😉

Nem vagyok màr kislàny hogy a kockàkkal jâtszak😉😉😉

19L

2018. júl. 11. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok már kislány-19l :D

"Magas", izmos vagyok és gondozott a szakállam. Még sem mondanám magam igazán férfiasnak. Nem ennyitől lesz szerintem még külsőre sem valaki férfias. Szerintem ezt nem lehet olyan egyszerűen leírni

2018. júl. 11. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért jó látni, hogy van még becsületesség bennük hisz l a MAGAS ott szerepel az első helyen. Ezért is van annyi 170cm-es törpe egyedülálló "férfi"..
2018. júl. 11. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:

tartás, kisugárzás, egyéniség

nem kell halál nagy izom vagy óriás szakáll, köpcös kopasz is férfias tud lenni, ha férfiasan viselkedik és úgy tartja magát

2018. júl. 11. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha csak a külsőt nézzük akkor magas legyen 180 cm min.

és legyen rajta valamennyi izom. Számomra az a férfias ha van borostája.

26

2018. júl. 11. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem jönnek be a túl magas pasik, örültem is, hogy a párom 175 centi, számomra ez a vonzó. Kellően izmos, de nem izompacsirta, nincs eltunyulva. Széles a válla, szépek a kezei. Azt szeretem, ha egy kicsit borostás.

20

2018. júl. 11. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez a borosta meg szakáll nekem nagyon furcsa. Mikor én a 20-as éveim elején jártam, akkor nem szerették a szakállat, meg a borostát a lányok. Barátnőim is mindig beszóltak, hogy szúr mikor éppen nem volt megborotválva, pedig nincs is olyan erős, vastag szőröm. Aztán most van egy rövidre vágott körszakállam. Én mindig úgy mondtam, hogy lányriasztó, mert hogy a lányok nem szeretik a szakállat kiindulásból. Nem is véletlen volt, nem is nagyon akartam senkit. Mostanra meg megszoktam és megszerettem. Szerintem jót tesz a fejformámnak. Viszont hiába lett divat, még a hipster szakáll is, én nem tudom elképzelni, hogy avval, hogy lehet csókolózni. Sőt, én bennem is meglenne a feszengés, ha most meg kéne csókolnom valakit. Pedig tényleg rövidre vágott és igényes. De biztos vagyok benne, hogy szúrna
2018. júl. 11. 16:16
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Fasz legyen a lába közt,attól férfi KÜLSŐre ;-)
2018. júl. 11. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Magas, határozott vonásokkal. Nem kell, hogy nagyon izmos legyen, de azért látsszon rajta, hogy erős. Sötét haj, sötét szem.
2018. júl. 11. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!