Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt akit anyagilag támogathatnék?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 14:27
13/24 anonim válasza:
hány éves vagy kérdező ha szabad érdeklődnöm?
14/24 he84 válasza:
Hmm, biztos hogy szexuális ellenszolgáltatás nélkül csak úgy fizetnél nőknek? Mennyit fizetnél? Még tali nélkül is? És jó kérdés, ahogy más is kérdezte: hány éves vagy?
16/24 A kérdező kommentje:
ma 15:58
30-as korosztály
utolsó kommentelőnek meg,már megszoktam hogy ezen az oldalon minden pasit le lúzereznek.
2018. júl. 11. 16:37
17/24 anonim válasza:
Alkalmi jelleggel én is támogatnék lányokat, főleg Bp.-i bevállalós lányokat. Írjatok bátran lányok, nem harapok, viszont jól nyaklok :) Kisportolt 40F.
18/24 mikeXxX válasza:
Kérdező és 17# minek fizettek ha ingyen is van rengeteg ? Csak én nem fogom fel ?
19/24 anonim válasza:
Jobban ráér amikor nekem jó, nem csak a kifogások vannak épp miért nem ér rá.
20/24 mikeXxX válasza:
Hát nem tudom ezért sem hiszem hogy fizetnék de persze a te életed 19# te tudod de én ahogy látom manapság sok nő könnyen adja magát bár ha szupermodell a vágyad és semmit sem adsz magadra akkor érthető talán kicsit de azt gondolom akkor is sportra fizetnék és nem másért de még 1x mondom a te életed de pont emiatt nem leszel férfias ezt ne feledd. 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!