Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék 2 vagy annál több pasit szexhez?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kipróbálni több pasival egyszerre de nem tudom hol keressek erre vállalkozókat2018. máj. 23. 23:40
1/14 anonim válasza:
Itt!
Mennyi idős vagy,merre élsz?(talán Kaposvár közeli vagy 🙂)
3/14 anonim válasza:
Úgy látom ezzel melléfogtál kamugép. Azt hitted hogy özönleni fognak a válaszok meg a privátok. Senki nem olyan hülye - tisztelet a kivételnek - hogy bedőljön egy ilyen kérdésnek.
4/14 anonim válasza:
3. Nem írta, hogy itt akar keresni valakit.
6/14 anonim válasza:
Itt vagyok én! Én egyedül elég lennék neked garantálom!
7/14 anonim válasza:
Nálam is ez van, én most eropolison próbálok találni hozzá egy csapatot, de nem olyan könnyű, mint gondoltam. Főleg, ha valahogy kinéző férfiakat keresel, akik tudnak is valamit nyújtani. :(
8/14 anonim válasza:
Ha nő vagy és 45 alatti és jól nézel ki, akkor engem érdekel.
9/14 anonim válasza:
7: Talán mert neked is valahogy kinéző nőnek kell lenned. Nem tudom miért gondolják 40-50-es szétesett nők, hogy 20-as kisportolt férfiak őket akarják :D
10/14 anonim válasza:
#9 21 éves vagyok, és hidd el, jól nézek ki. Ezért nehéz keresni. Ha így keresek férfiakat, hirtelen mindenkinek óriási tapasztalata és 20 centis farka lesz... no meg a "sportos" leírás máris azt jelenti, hogy fonnyad, de még nincs 150 kiló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!