Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább a srácoktól kérdeznék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább a srácoktól kérdeznék elsősorban. Miért van az, hogy a partnerem csak a számba, arcomra élvez (és általában ő is csinálja akkor már magának)? (Lent kiegészítés)

Figyelt kérdés

Nem ismertem annyira még ki, mert mi inkább barátok vagyunk, egy vagy két hetente találkozunk de már egy jó ideje. De bennem még sosem ment el, pedig én talán inkább már arra vágynék.

22/L

2018. júl. 11. 13:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazad lehet.. köszönöm a válaszod!

Utolsó, hallottam már ilyen esetről, de mindenre figyelek (még a szandál-zoknira is), ne aggódj!

2018. júl. 11. 17:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem punciba a legjobb elmenni.. sokkal jobb, mint a szopás, vagy, hogy kiverem magamnak bárkinek az arcára..

Persze lehet, hogy ő ezt élvezi.

Kérdezd meg.

2018. júl. 12. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

"Nem őt akarom védeni, de egy jó emberről beszélünk most"

A legtöbb ember jó ember, ennek ellenére a legtöbbnek elő jön a ferde hajlama ha áll a farok. Ez a férfi nem. Mert szerinted csak rossz emberek járnak örömlányokhoz, hogy ott lepisiljék egymást meg hasonló? Nem, általában családos, jó apukák, akik ki akarják élvezni a hajlamokat

Szólni kell! Ha tényleg jófej, akkor egyáltalán nem akar téged megbántani, rosszat tenni veled. Szerintem azt hiszi, hogy neked ez oké, főleg ha kicsit sub vagy és főleg ha eddig nem szóltál neki. Hidd el, ha egyszer megjegyzed, hogy ez neked nem tetszik, akkor abba fogja hagyni. De szólni kell neki.

Ennek ellenére tuti, hogy erre gerjed és nagyon dominálni akar téged. Az pedig, hogy fél a gyerektől tuti, mert hiába a tabletta és az óvszer kombinációja, így is nagyon sok pasi nem mer elsülni a nőbe, mert fél a 0,0001%-tól. Ha nem félne, akkor legalább már egyszer beléd élvezett volna.

Teszteld le, ha megalázni akar és dominálni, akkor mond, hogy éppen termékeny vagy, és csináljon neked gyereket (persze előre megbeszéled, hogy tablettán vagy, ez csak játék). Ez elég domináló lenne.

2018. júl. 12. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!