Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az izgató a nemi erőszakban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az izgató a nemi erőszakban? Elsősorban férfiak válasza érdekel!

Figyelt kérdés

Mi a nemi erőszakban a vonzó vagy izgató egyes emberek számára?

Itt olyanra gondolok, aki megtette egy nővel szemben.

Hogy tud egy férfi felizgulni és elélvezni mentálisan és fizikálisan, miközben az áldozata kétségbeesetten küzd a behatolás ellen?

2018. febr. 5. 20:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Ezek pszichopaták nem éreznek semmit

Én is szeretném tudni mit érzett az a féreg aki megtette velem. De erre választ nem kapok de hogy egy érzéketlen paraszt az tuti.

2018. febr. 5. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Primitív ösztönlények, semmi több nincs bennük. Innentől kezdve magasról tesznek rá, mit gondol, mit érez a másik, aki felett per pillanat egyszerre utalkodhatnak, valamint gyakorolhatják a fajfenntartáshoz köthető cselekményeiket.
2018. febr. 5. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, hogy ezt józan ítélőképességgel és tulajdonképpen minimális emberséggel bárki is megérthetné. Nő vagyok, soha nem ért ilyen jellegű atrocitás, de nem hiszem, hogy aki ilyenre vetemedne, az szépen leírná alább a motivációit.

24/N

2018. febr. 5. 20:21
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Kezdjük ott, hogy ezek az emberek erőszak nélkül képtelenek lennének bárkivel lefeküdni...

Bevallom, egyszer én is majdnem megerőszakoltam egy lányt. Haver velem egy idős húga volt, hülyéskedtünk és odáig fajult a dolog hogy majdnem megdugtam. Egyszer csak kapcsoltam, abbahagytam és rájöttem hogy ő nem akarja. Meglepő volt, mert nem nagyon ellenkezett, és nem is sikoltozott kétségbeesetten. Az első a 40 kilójából, a második a félelméből adódott.

Végül nem történt semmi, és megbeszéltük a dolgot.

2018. febr. 5. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Nő vagyok, szerencsére nem voltam ilyen helyzetben. Itt valószínűleg egy szemétláda sem fog büszkélkedni a "művével". Normális embernek meg szinte felfoghatatlan az agyműködésük. Nem a vágy a lényeg, hanem a hatalom érzése egy másik ember felett. A másik kiszolgáltatottságát élvezik az ilyen beteg emberek.
2018. febr. 5. 20:22
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Számomra olyan szinten nincs benne semmi izgató, hogy az összes erőszakoló féregnek feldugnék a farkába egy üveg csövet és rávernék kalapáccsal! A többit a képzeletedre bízom!

Aki ilyet tesz nem, hogy nem férfi, de nem is ember! Kiherélném az összeset, de előtte megerőszakoltatnám egy 140 kilós négerrel! Tudja meg, milyen érzés!

45+Ffi

2018. febr. 5. 20:24
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Ezt én sem értem, hogy mi benne az izgató. Mivel a már meglévő szexuális vágyamat csak az tudja tovább fokozni, ha a nő is viszonozza, és akarja. Ha nem akarja, ráadásul ellenáll, akkor az teljesen lelohaszt, odébbállok, és el is felejtem. Fizikailag képtelen lennék "megerőszakolni". De nyilván azok az állatok, akik ilyesmire képesek, máshogy gondolják/érzik, és nem fogják ide leírni.
2018. febr. 5. 20:42
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem te kevered a valódi erőszakot a saját fantáziáddal!
2018. febr. 5. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
El nem tudom képzelni, nekem akkor élvezetes a szex,ha a partnerem is élvezi illetve élvezné ha lenne. Az erőszaktevő férgekről csak annyit,hogy osztom az "üvegcsöves" kolléga véleményét.
2018. febr. 5. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Aki megerőszakol valakit az nem elsősorban a szexért teszi,hanem azért hogy a másikat bántsa, megalázza és minél inkább "erősebbnek" érezze magát. Kb ugyan olyan mint mikor az erőszakos gyerek megveri a fele akkorát, a szex része csak amojan ráadás.
2018. febr. 5. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!