Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Mit jelent egy férfitől ez a mondat?
Figyelt kérdés
"Úgy érzem vigyáznom kell rád"..
Ő 41..én 23
Ez nem tűnik szexuális dolognak...
2018. júl. 11. 09:18
2/10 anonim válasza:
Fél nem bízik magában, mert még fiatal vagy és ezért "vigyázni" akar rád, hogy ne más dugjon csak ő. Az ilyen birtokló férfiakkal vigyázz.
3/10 anonim válasza:
azt jelenti, hogy kis törékeny lánykának lát, talán még gyereknek is, aki védelmezőre szorul.
Nekem ez nem tetszik, én azokat a nőket szeretem akik önálló, erős karakterek akik nem szorulnak segítségre, a saját lábukon állnak és rendíthetetlenek.
De tudom, hogy sok pasinak meg törékeny kislány kell akik a nagy kemény pasi védelme nélkül elvesznek a nagyvilágban
4/10 anonim válasza:
Ezzel akar ágyba vinni, ne legyenek illúzióid. :)
5/10 anonim válasza:
Ez nagyon birtoklós szándékú duma. Kéd ki magadnak. Sokkal korrektebb lenne olyan nyílt férfias közeledés, ami téged egyenrangú félnek tekintene.
6/10 anonim válasza:
Naiv, butácska, önállótlan kislánynak tekint.
Vagy bizonyítsd az ellenkezőjét, vagy hagyd ott a pasit. Ne akarj terelgetett kisbirka lenni.
7/10 anonim válasza:
Meg akar húzni, mint a ravaszt...
8/10 mikeXxX válasza:
Számomra hihetetlen mennyit tudnak lovagolni a szavakon egyes emberek nem kell mindig mindent ennyire szó szerint venni bár aki nem ismeri a férfiakat annak ezt lehet magyarázni......
9/10 anonim válasza:
Ettől még csak d.ni akar nyugi,nem szerelmes!!!
10/10 anonim válasza:
Ov es ved, hogy bizz benne. Nem akar megdugni de ha te magad letolod a bugyid, akkor ok lesz.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!