Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben érzitek a párotok nemi szervének az illatát?
Például,mikor a nő guggolva,széttárt combokkal lovagol a pasi farkán,tehát olyan pózokban,ahol a punci/farok közelebb kerül a másik arcához.
Szűz vagyok,csak kérdezem.
L.
Ha rendesen tisztàlkodik mind 2 fél akkor semmilyen szag nincs😂😂😂
Szaga amúgy is a szarnak van😂😂😂😂
Egészséges emberek esetében is természetesen a nemi szerveknek jellegzetes szaga ha úgy tetszik illata van!
Ezt az aktus közben termelődő váladékok,testnedvek okozzák!
Ez így van és pont...ne gondold túl...
Nektek valami baj lehet az orrotokkal.
Mind a 2 nemi szervnek van jellegzetes SZAGA. Igen is szaga van és nem illata, egy szag nem feltétlen kellemetlen. Hallottad már hogy azt mondanák hagyma illat? Arra is szagot mondanak és joggal és én azt is szeretem.
Nem kell ahhoz lent lennem, hogy egyből megérezzen a szagát, ha már nedves és a sajátomat is érzem és nem azért mert nem lenne megmosva. De egy öltözőben is lehet érezni a férfiak nemi szervének a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!