Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ez titeket is izgat vagy csak én vagyok így ezzel?
Miért lenne beteg ez? Nekem alapból a húspénisz jön be, nem a vér, azaz amikor majdnem akkora állva mint lankadtan.
Inkább a partneredet kérdezd, hogy bejön-e neki ha épp kezd felállni és hagyod lelankadni.
elso kommentelo, ez tèvedès, pont forditva mondod.
hus pènisz: majdnem akkora lankadtan mint felàlva, max 2-3 cm kulombsèg.
vèr pènisz: lankadtan pici, nagy kulombsèg merevedèsnèl: akàr plusz 10cm is lehet
Az első is így írta. Vesszőket meg kéne tanulni értelmezni!
Amúgy nekem "vér" van és mindig nagyon zavarban vagyok amikor még lankadt és meztelenül kéne lennem. De én is imádom lankadtan markolászni a sajátomat:D Megnyugtató érzés.
De a leginkább az, amikor félig áll és csinálja ezt egy lány. Én nagyon nehezen alszom más mellett, de így simán eltudnék aludni. Kértem is meg a barátnőmet, hogy játsszon vele ameddig elalszom, legalább egyszer az életben. De persze nem tette meg, mert unalmas és fárasztó rövid idő után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!