Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak "gyorstüzelő" lányok?
Én elég gyorsan elmegyek az elején... Utána hamar tettre kész vagyok s bírom több ideig.
Van ilyen lányoknál is vagy ez a férfiak sajátja általában?
23/F
Hány perc után szoktál elmenni?:)
Vannak ilyen lányok, de a legtöbbnél nem ez a standard. Mármint ha képes is rá, nekik is meg kell tanulni.
Vegyük a feleségem, ő viszonylag gyors tüzelő, vagyis ha kell, akkor 2 perc is elég neki, de ez csak segédeszközzel (vibrátor). Segédeszköz nélkül is képes rá, viszont akkor rendesen be kell indítanom a fantáziáját, annyira, hogy már a ruhában is kaparja a falat és tépje le az én ruhámat.
De ez nem volt mindig ilyen. Habár előttem is élvezte a szexet, volt de az előttem lévő pasija volt az első akinél sikerült orgazmust elérnie szexben és velem volt az, hogy ténylegesen hozzászokott ahhoz, hogy szinte mindig van orgazmus, megtanulta rendesen kezelni, élvezni, irányítani, úgy mint egy pasi. Így már tudja hogyan kell nekikezdeni, hogy siker legyen és ezt sokan nem tudják, várják, hogy a pasi csinálja nekik és ha nem jól csinálja a pasi, akkor nem lesz siker...
Szóval ha már elérte ezt a szintet akkor megy a gyorstüzelés, főleg ha képes több menetre. Párom olyan, hogy elsőre kicsit rá kell koncentrálnia, de a többi egész könnyen jönnek, akár megállás nélkül egymás után is, semmi segédeszköz nélkül.
Én is hasonló vagyok mint te, sajnos így kicsit oda kell figyelni és ki kell számítani, hogy mikor hogy sülsz el, de ha ez megvan, akkor simán jó az összhang.
Még csak 23 vagy, nem kell aggódni, van időd megtalálni az igazit, vele pedig sokat kell gyakorolni és előbb utóbb meglesz az összhang.
Azt se felejtsd, hogy a legnagyobb erogén zóna az agy. Ha ügyes szerető vagy, akkor úgy fel tudod izgatni a nőt, hogy már tocsogjon mielőtt hozzá érnél egy ujjal is.
Nekem az egyik haverom volt együtt rövid ideig egy 40-es nővel aki 2-3 perc alatt lement rendszeresen és ki is volt utána.
De szerintem ahogy írták is ez helyzetfüggő. Ha nagyon be van indulva, akkor szinte a semmitől el tud menni egy lány, van hogy meg már meggyilkolnád magad, de akkor se tud. Ugyan annyi múlhat azon, hogy mi van fejben, mint amennyi a fizikai inger része. De ez nálunk fiúknál is így van.
A feleségem meg én mindig egyszerre mentünk el.. Egyszer egy szex alatt és kb 5perc volt.
De ma már 6-8 orgazmusa van minimun 40 perc a szex és jó szabályzom hogy egyszer se menjek el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!