Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van e kémia, vagy várjakmég?
Talalkozgatok valakivel , akivel jólérzem magam, nagyon odafigyel ram es jó hangulatban telnek ezek az alkalmak
Neha erzem h izzika levegö , ahogynézzuk egymast hosszan, utana ez eltelik ez a momentum, hazamegy es mivelfoglalt pasi leépul bennem minden
Utana megint tali , tekintetek , de valahol erzem h mintha fal lenneköztunk , mintha nem tudná cselekvéssé alakitani a kemiat , vagy nem akarna, valahogy megis a kisugarzasa elvagólagos
Pedig ölel es puszilja folyton akezem vezetes közben de valahogy tovabb nem megy .
Valamelyik nap kezdett esti programokat ajanlani , de gondoltam h baratilag semmi kulönös
De latomhogy olyan unottképpel emlegeti h ezt kene azt kene , de nem erzem benne hogy lenne tenyleg szenvedelyre
Nem tudom neha percekre ereztem kemiat de valahogy nem tudom elkepzelni hogy ebböl jó dolog sulhet ki , nem tudom a pasiolyan nyugis, kimért .
Nem hiszem h ilyen próba szerencse alapon érdemes megpróbalni mi lesz, ha jól érzem h bizonytalan vagy mi
Kulönben sokat nyújt mas teruleteken
Menjek esti programra vagy hagyjam a levesbe maradjon inkabb titok h milyen lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!