Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fekügyek le az egyik tanárnőmmel?
Ezt engedd el öcsi! Komolyan...
Ne ringasd magad hiú ábrándokba! Attól, mert kedves és segítőkész veled, az nem azt jelenti, hogy bejössz neki. Tanár. Pedagógus. Ez a dolga.
Keresgélj a korosztályodban, hisz annyi dögös fiatal tinilány van! Igaz, közülük nehéz azt kiválasztani, aki nem a pénzre megy meg ilyenek, de ne feledd: Édesebb az, amiért küzdeni kell! - Viszont olyan kocsi utána nem szabad futni, ami nem vesz fel!
Én rég letettem arról, hogy megfeleljek a női igényeknek. Az egyetlen lány, aki után futni fogok, az a saját kislányom lesz majd, amikor a kertben fogócskázunk!
29/F
Én rég letettem arról, hogy megfeleljek a női igényeknek. Az egyetlen lány, aki után futni fogok, az a saját kislányom lesz majd, amikor a kertben fogócskázunk!
Ahhoz valami no is kell, hogy neked kislanyod legyen
1. Lépés: Tanulj meg írni.
2. Lépés: Feküdj le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!