Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy csábítsak el egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsak el egy idősebb nőt?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat. :)
2018. júl. 9. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj! Semmi esélyed. Szívesen a választ.
2018. júl. 9. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

csókolom néni! segíthetek átkelni a zebrán?

BUMM!

2018. júl. 9. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:

igen így van

semmi eseélyed

egy 30-40es nő nem kisfiukkal akar játszani

nekik érett férfi kell aki tudja mit kell tennie

2018. júl. 9. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Idősebb nő, ha akar, elcsábit egy fiatalabb fiút.

Egy fiatalabb fiú is képes elcsábítani egy idősebb nőt, de ahhoz vagy nagyon jóképűnek és jótestűnek, vagy iszonyú szexi el, vagy szemtelenül rámenősnek kell lennie az adott ifjúnak.

Aki kiírja a kérdést gyakorira, az minden bizonnyal egyik kritériumnak sem felel meg.

2018. júl. 9. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
*szexinek
2018. júl. 9. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Helyzet függő , bár ha nem tudod magadtól hogyan akkor lehet felesleges. Én interneten pl nem próbálkoztam még soha, személyesen jobban megy, ha olyan a helyzet hogy pl kolléganő akkor ott van idő akkor ott lassan megismerem, éreztetem vele hogy többet jelent mint csak az egyszerű kollégák,aztán ha úgy alakul egyszerűen megy magától ahogy kell, nemigazán tudok receptet mondani, érezze hogy törődsz vele meg érdekled, még ha csak szexuálisan is,fejezd ki magad. Ha meg ritka a találkozás, de megvan a szimpátia én megszoktam mondani hogy vonzónak találom és kedvelem, aztán van aki nyélből elutasítja van akinek kis rásegítés kell de volt hogy nem kellet semmi. Ezt majd érzed a reakcióból
2018. aug. 1. 03:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem egyszerű kérdés. Ahány nő annyiféle. A legfontosabb hogy a nő egyáltalán vevő-e erre. Mert nem mindenkinek jön be, hogy a srác jóval fiatalabb legyen. Ha bejön neki, akkor meg sok nem kell. Adod magad és valószínű annyi elég lesz, hisz épp a fiatalságod tetszik neki. Legyél kedves és figyelmes. Ennél több pluszt nem kell beletenni. Tapasztalat :)
2018. aug. 28. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!