Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek már volt több komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek már volt több komoly kapcsolata, volt hogy nem mondtatok el bizonyos dolgokat az előző kapcsolatotokrol, mert cikinek tartottátok?

Figyelt kérdés

Jelenleg a második komoly kapcsolatomban vagyok, az előző 3 évet tartott, a mostani már kettő és fél éves.

Pl olyan dolgokat nem mondtam el a jelenleginek, hogy milyen helyeken szexeltem az előzővel, hogy küldtem neki ilyen olyan képeket, vagy hogy volt részem egy hármas szexben, mert félek, hogy ez miatt össze sem jött volna velem, vagy szakitana most.

Mivel neki is van olyan képe, ezért megkérdezte, hogy az előzőnek van-e de tagadtam, és amikor kérdezett legvadabb szex élményről azt mondtam, hogy soha semmi extrém nem volt. Ti is titkoltatok már el ilyen dolgokat?

2018. júl. 9. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha igazán őszinte a kapcsolat akkor szerintem elmondhatod. Ha igazán szeret akkor nem zavarja, hogy voltál 3-masban is. Legalábbis én így működök.
2018. júl. 9. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én az őszinteség híve vagyok, de szerintem ne mond el, ha nem kérdez rá. Biztos, hogy fájna neki, ha ő nem olyan lelkületű. Biztos nem hagyna el ilyenért senki senkit ha szereti, de mindig ott lesz majd benne és fájni fog neki. Sajnos néha jobb nem tudni dolgokról. Ezt még én is beismerem ellentmondásosan, mivel számomra nagyon fontos az igazság úgy általában. A világ ebből áll mint egy számítógép: true or false. De arról sem akarsz tudni mindent. De hazudni viszont nem jó dolog. Ahogy írták is, ha nem kérdez rá, ne mond el!
2018. júl. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!