Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek? Bővebben lent.
Nyár van, most a rövid farmer gatya is megy... hú:D némelyilnek ki van pakolva a segge:D nagyon jók benne.
Vácon egy csomó csaj járkál így:D
Utálom a szoknyát, csak akkor hordok, ha nagyon muszáj. Nyáron általában rövidnadrág (de nem olyan ribis forrónadrág, amiből kilátszik a fenék).
19L
Nálunk ugyan nem előírás a szoknya, de elegánsan kell megjelenni, így szinte mindíg szoknyában dolgozom (Egy étteremben vagyok pincérnő). Meg munkán kívül is inkább szoknyában vagy ruhában szeretek lenni. Én szinte minden szoknyát szeretek, kivéve a nagyon miniket! Harisnyát is mindíg veszek fel, mert szebb lesz benne a lábam, illetve kevésbé megterhelő úgy egész nap talpalni, h a harisnya ad a lábamnak egy kis nyomást azzal, h ráfeszül. Így nekem kellemes is, és hasznos is a harisnya. Van is belőlük rengeteg, de legjobban a vékony testszínűt szeretem, ami alig látszik a lábon. De van mindenféle harisnyám, fekete, színes, mintás, vastagabb... Egyedül pamutharisnyám nincs, azt nem szeretem hordani, nem jó érzés a lábamnak. Zokniból sem nagyon hordok pamutot max csak sportoláshoz veszem fel. A combfixet sem nagyon szeretem, max csak a hálószobába veszek fel, de az is elég ritka.
30/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!