Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátort vegyek?
Melyik a legbiztonságosabb,jobb anyag, akksisat vagy elemeset vegyek,egyáltalán melyik fajta okozza a legnagyobb örömet?
Illetve kíváncsi lennék hogy melyik oldalról a legérdemesebb rendelni.
Előre köszi.
a 7essel egyet értek. személyesen nézd meg, hogy mit vennél. persze előtte a neten nézz utána, hogy melyik tetszene, de utána vedd kézbe mielőtt véglegesen döntenél. lehet, hogy a képen kellemesnek tűnik a mérete, aztán valóságban szinte elrémít... aztán persze, hogy ott veszed-e meg, vagy neten rendeled, már mindegy.
anyagból "orvosi" szilikonost javasolnék, érdemes akkusokban gondolkozni, mert azok közt több a vízálló, és az fontos lehet :-;
illetve, ha nem annyira fontos a hüvelyi izgatás, akkor egy kimondottan csiklóizgatót javasolnék. léghullámost. van a womanizer, meg a satisfyer. mindkettő jó, de a satisfyer jóval kedvezőbb árú, és szerintem több fajtát is készítenek, akár hüvelyi izgatással is kombináltat.
Koszonom szepen mindenki valaszat.
Netrol rendeltem mostbegy olcsobb kategoriat.Egyaltalan hogy kiprobaljam,kezdesnek jo lesz.
Zseleset vettem,vizallot es elemeset.
Nagyon varom mar hogy megjojjon.
... de ha spórolni akarsz akkor beszerzel egy ilyen kétvégűt -ami nekem is van- és nagyon bevált. Ez mehet egyszerre két helyre ha összehajtod. :-)
Ezek a Doc Johnson termékek a legjobbak szerintem és jó az áruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!