Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen vibrátort vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vibrátort vegyek?

Figyelt kérdés

Melyik a legbiztonságosabb,jobb anyag, akksisat vagy elemeset vegyek,egyáltalán melyik fajta okozza a legnagyobb örömet?

Illetve kíváncsi lennék hogy melyik oldalról a legérdemesebb rendelni.

Előre köszi.

2018. júl. 8. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a 7essel egyet értek. személyesen nézd meg, hogy mit vennél. persze előtte a neten nézz utána, hogy melyik tetszene, de utána vedd kézbe mielőtt véglegesen döntenél. lehet, hogy a képen kellemesnek tűnik a mérete, aztán valóságban szinte elrémít... aztán persze, hogy ott veszed-e meg, vagy neten rendeled, már mindegy.

anyagból "orvosi" szilikonost javasolnék, érdemes akkusokban gondolkozni, mert azok közt több a vízálló, és az fontos lehet :-;

illetve, ha nem annyira fontos a hüvelyi izgatás, akkor egy kimondottan csiklóizgatót javasolnék. léghullámost. van a womanizer, meg a satisfyer. mindkettő jó, de a satisfyer jóval kedvezőbb árú, és szerintem több fajtát is készítenek, akár hüvelyi izgatással is kombináltat.

2018. júl. 8. 23:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenki valaszat.

Netrol rendeltem mostbegy olcsobb kategoriat.Egyaltalan hogy kiprobaljam,kezdesnek jo lesz.

Zseleset vettem,vizallot es elemeset.

Nagyon varom mar hogy megjojjon.

2018. júl. 20. 16:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Rengeteget kipróbáltam már a vibritojástól a pillangóig és szerintem a teljesen natúr a legjobb ami tapadótalpas. Egy a punciba, egy ami jóval hosszabb pedig a popsiba. Ezt lehet később variálni mert rengeteg méret, szín és anyag létezik belőle.
2018. aug. 5. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:

... de ha spórolni akarsz akkor beszerzel egy ilyen kétvégűt -ami nekem is van- és nagyon bevált. Ez mehet egyszerre két helyre ha összehajtod. :-)

Ezek a Doc Johnson termékek a legjobbak szerintem és jó az áruk.

[link]

2018. aug. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!