Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen vibrátort vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vibrátort vegyek?

Figyelt kérdés

Melyik a legbiztonságosabb,jobb anyag, akksisat vagy elemeset vegyek,egyáltalán melyik fajta okozza a legnagyobb örömet?

Illetve kíváncsi lennék hogy melyik oldalról a legérdemesebb rendelni.

Előre köszi.

2018. júl. 8. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Monostabil multivibrátort.
2018. júl. 8. 21:42
 2/14 mikeXxX ***** válasza:
30%
Élőt úgy hívják férfi 😊!
2018. júl. 8. 21:42
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha nincs az embernek éppen partnere akkor kiváló. De kössz a kommentet,már vártam

Elsőnek köszi.

Várom a többi véleményt :)

2018. júl. 8. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Van eladó! (Bontatlan!)
2018. júl. 8. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az okozza a legnagyobb örömet ami első ránézésre beindítja a fantáziádat, szeretnéd kipróbálni azonnal.

Van akinek az élethű szilikon vagy a természetes bőrutánzat jön be van akinek az egyszerű rúd.

Nekem élethű szilikon van ami ugyanolyan kinézetre méretre is mint a pasim farka.

Csak ritkán szoktam a vibrációs funkciót használni, de olyat vegyél aminek több fokozatú erős motorja van.

Akkusat csak akkor vegyél ha bejött a méret és a forma, addig jó az elemes.

WEB szexshopban tudod kiválasztani, de ha elmégy egy szexshopba ott rendesen meg is tudod nézni, fogni, így nem fogsz mellé.

2018. júl. 8. 22:02
 6/14 mikeXxX ***** válasza:
0%
Mindenesetre ha nincs akkor azon vagyok hogy legyen nem azon hogy a jobb kezem használjam de a te életed 😊.
2018. júl. 8. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Én olyant használok aminek a vége kicsit felhajlik. G pontos vibrátor. Szilikonos és 3 állítható rezgése van. Igaz kicsit drágább kategoria de néha jobb mint egy pasi. Viszont szerintem ne rendelj. Hanem menj egy szexshopba. Ott láthatod is a választékot. Nem kínos ne aggodj. 21/L
2018. júl. 8. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon bevállt. Annyit hasznàlsz belőle amennyi jólesik :)

[link]

2018. júl. 8. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél évvel ezelőtt vettem az első vibrátoromat és én is nagyon hasonló kérdésekkel áltam a vásárlás elé totál tapasztalatlanul. Azóta kisebb szakértője lettem a témának. :)

Amit jószívvel ajánlok:

A szilikonos vibrátorok a legjobbak, mert hipoallergén anyagból csinálják őket, plusz a felületük eléggé hasonlít az emberi bőr tapadásához. Emellett könnyen tisztíthatók.

Nagyon sok gyártó készít ilyen vibrátorokat. A legismerebb a svéd LELO, de ők nem enyhén szólva túlárazottak. Egy normál vibri náluk 50 rugó körül van. A nagy vetélytársuk azonban az amerikai SVAKOM márka, amely ugyanilyen minőségben és SOKKAL kedvezőbb áron gyárt. Egy vibrátor náluk 20.000 Ft körül van.

Akármelyik márka is, szerintem megéri megvenni az akkusat, mert azok általában hosszú életűek, és biztos macerás lehet az elemcserélgetés. A SVAKOM és a LELO egyébként vízálló is, ha esetleg kádban vagy zuhany alatt szeretnéd használni őket. Nekem egy SVAKOM Alice van, még soha nem használtam víz alatt, de a vízálóssága rendkívül könnyen tisztíthatóvá teszi.

Az ilyen vibriknek még az az előnyük, hogy elég csendesek. Az olcsók baromira hangosak, és ha lakótársad van vagy valami, akkor elég kellemetlen lehet. (Bár erősebb fokozaton azért ezek sem hangtalanok.)

Nekem 2 és fél éve ugyanaz a vibrim van, és nagyon szeretem. Viszont másoktól hallottam, hogy ha olcsóbbat vettek, azok gyorsan tönkrementek.

Amit SEMMIKÉPP sem: ne vegyél gumiból készültet, még ha az van ráírva, hogy bőrbarát, akkor sem. A gumis anyaghoz kelletlenül is odaragad minden szösz és baromi nehéz a tisztítása. Nem véletlen, hogy csomónak a dobozára rá is van írva, hogy csak kondommal használható a fertőzések elkerülése végett. Ami szerintem elég gáz.

Akárhogy is, én a szilikonosat ajánlom. Ha ilyet veszel, akkor vigyázz arra, hogy vízbázisú síkosítót használj hozzá, mert különben tönkremegy a szilikon!

Mindenképp tisztísd az eszközeidet használat előtt és után. Szexshopokban mindenhol lehet kapni spéci tisztító folyadékokat, amelyek nem teszik tönkre a vibrit. És nem is drágák.

Ha pedig szeretnéd mással is megosztani a játékodat, akkor mindenképp tegyél rá kondomot. Ezt csakis síkosítatlan gumi lehet, mert a boltban kapható gumik 99,9%-a szilikonbázisú síkosítóval ellátott. Ami pedig tönkreteszi a szilikonos játékszert. Sajnos az ilyet csakis szexshopból tudod megrendelni.

Hogy milyen formájú legyen a vibri, arról is tudok csomó tanácsot adni, bár ott az egyéni ízléstől is függhet. Ha gondolod, dobj rám egy üzenetet ezzel kapcsolatban. :) Meg abban is tudok segíteni, hogy honnan érdemes ilyeneket vásárolni. :)

29/N

2018. júl. 8. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es vagyok:

Bocsi, lemaradt, hogy szerintem jobbak a görbe/G-pontos vibrik. Személy szerint szeretem, ha van csiklóizgató is rajta. Emellett ha jobb minőségűbbet veszel, akkor több motorja is van -- pl. a hüvelyi és a csiklós résznél, amelyek programtól függően egyszerre vagy ritmikusan felváltva működnek.

2018. júl. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!