Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van gyermeked, csak úgy tudtok szeretkezni, ha eltervezitek? ("Hogy nah akkor ma este lesz valami, mert holnap nem kell korán kelni, tovább fent tudok maradni")
Van egy 18 hónapos lányunk
Nem tervezzük a szexet
Annyi hogy nyilván megvárjuk hogy mélyen elaludjon mert úgy nem állunk valaminek neki h fent van a gyerek
De nincs így be tevezve hogy na majd ma vagy holnap vagy majd a jövőhéten szombaton...
24N
Ugyan úgy mint a hármasnál.
21N
Arra is gondoltam, hogy ha a párom haza ér délután és nem megy maszekolni, "letámadom", mert van hogy csak heti 1x vagy 2hetente 1x tudunk együtt lenni..
A kisfiúnk valami hajnali bagoly lehet :D (ha esetleg van még erre is ötletetek, várom még a válaszokat) :)
Szóval a napunk az jó, napközben 2x alszik, 1x 30percet, vagy félórát aztán 1x 1-2órát.. este 7-fél8kor van fürdés, aztán cici és bealszik..alszik kb. fél órát, aztán hajnal 1ig cicizik,altatom 1felé alszik el..akkor már a férjem régen durmol, eszemben sincs felkelteni, hiszen fél6kor kel, délután 2ig dolgozik, aztán haza jön, eszik és ha nincs maszek, akkor ledől pihenni..próbálkoztam már nála ilyenkor, de csak elutasított, hogy ő fáradt (2x)
azóta nem merek már ilyenkor próbálkozni, félek a visszautasítástól.. nagyon rosszul esik, tudom, hogy szülés óta nem vagyok a régi, de próbálom visszanyerni a "régi alakomat"..(160cm és 48kg voltam terhesség előtt, szülés után 65, most 4hós a fiunk és 54kg vagyok) azon is gondolkodtam már, hogy lehet, már így nem vagyok jó neki..
vagy tényleg ilyen nehéz összehozni?
Hogy altassam a kicsit, hogy már 10 felé ne ébredjen meg?
Kérdező mennyi idős a kicsi?
Lányom 4 hónapos korától 1x kelt éjjel 03:00-kor óra pontossággal
Én olyankor az anyatej helyett vizzel kínáltam és vissza aludt és csak reggel 7-kor kelt
13 hónapos korától végigalussza az éjszakát 20-07:30-ig
Most 1,5 éves még kap 2x anytejet meg amikor kéri de amúgy már mindent eszik amit lehet
3-as voltam
Jaj most olvasom hogy 4 hónapos
6 hónaposan ha elkezded hozzátáplálni lehet nem fog annyit kelni mert napközben majd jol lakik a szilárd táplálékkal
Majd fog ez változni
Ki tartást!
Eleinte nálunk is ritkán volt szex el is idegenedtünk egymástol
De ahogy elmult a hasfájás és volt egy rendszer egy időintervallum amikor nyugodtan aludt a kicsi akkor együtt tudtunk lenni
Aztán jött a fogzás be szokott közénk mai napig velünk alszik
Ha együtt akarunk lenni akkor mi le megyünk a szőnyegre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!