Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, sürgős! Szexi fehérnemű, most ez a számozás mit jelent akkor melyik kell neki?
szeretnék rendelni valami csini fehérneműt a barátnőmnek. és valami furcsa számozást mutat
oda van írva a "c"-hez, hogy S/M: 38-52 L/XL: 43-57
ennél a másiknál meg a C-D-t nézve mi lenne a jó választás?
A mell alatti mérete 80, a csípője pedig 94
mik ezek a számok, csak nem 3,14-el kell szorozni, akkor ez fóka is beleférne.. :D
De nem úgy értem.. a méreteit tudom, viszont amit itt ír a méretek mellé azt nem tudom értelmezni.
pl ha a másodiknál nézzük a c-d re megadott értéket s-m méretnél akkor az 33 illetve 39 centi. ezt kell szoroznom mennyivel kell szoroznom, hogy megkapjam a valós értéket amit kiad a fehérnemű ha felveszi?
Ezek kiterített méretek, azt jelenti, hogy amikor a ruhadarabot kiteríted, ezt tudod mérni. Magyarán, a duplája a kerület. Pl. 38 => 76 cm a kerület.
Azt, gondolom érted, hogy S=small, kicsi; M=medium, közepes; L=large, nagy; XL=extra large, extra nagy.
A csillagozott méretek állíthatóak, 5 centinyit még bővíthetők. Így világos?
Szerintem L/XL méret (középső oszlop), és egy hétig ne egyen csak zöldséget, meg száraz sonkát, csirkemellet... :)
A fókák igen karcsú állatok, és inkább kicsik, kivéve az elefánt-, a leopárd- és az oroszlánfókát. De csak az elefántfóka az, amelyikre rámondanám, hogy dagadt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!