Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerete ő tőlem?
Figyelt kérdés
Egyfolytában egy 120 kilós aszfalt döngető küld nekem pucér képeket!
Miért nem tudják már megérteni, hogy én nem azért kelek 5 kor és megyek futni meg edzeni, hogy ilyen nők arassák le amiért én megdolgoztam?
Mit akarnak ők tulajdon képpen? Mielőtt írná valaki már letiltottam, és elküldtem melegebb éghajlatra csak kíváncsi vagyok, minden bántás nélkül, hogy ilyenkor mit is gondolnak valójában?
2018. júl. 7. 10:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem testsúlytól függetlenül gáz zaklatni egy olyan férfit aki világosan elmondja,hogy nem akar tőlem semmit.😉
2/7 A kérdező kommentje:
Igen de figyelj már nekem nincs bajom ha van kicsi felesleg mert lehet formás meg szép! De mondom alap hangon 120 kiló 155 cm hát komolyan mondom megijedtem tőle!
2018. júl. 7. 10:48
3/7 anonim válasza:
Mindehol azt olvasta, hogy “higgy magadban” meg “ne felj kilépni a komfortzonadbol” meg hogy “lásd szépnek magad akkor más is szépnek fog latni”.
Nos, ő elhitte.
4/7 anonim válasza:
Meg olyasmit is olvashatott, hogy a "férfiak a telt idomokat szeretik a, a kutyák játszanak csontokkal".
5/7 anonim válasza:
4:
Ne is mondd..
Lassan ott tartunk hogy aki 60 kiló alatti nővel kezd, annak bújkalnia kell
6/7 anonim válasza:
Lehet egy magát nőnek kiadó pasi provokációja az egész.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem láttam élőben is és azóta küldi a képet!
2018. júl. 8. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!