Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátszik a puncin hogy már nem szűz 3 alkalom után?
Figyelt kérdés
Fiúk ti ezt észreveszitek?akár 1 alkalom után is hogy a lány már nem szűz?
Nők is válaszolhatnak
2018. júl. 7. 01:31
1/17 anonim válasza:
Ja, átszakad a garancia matrica és meglátszik..
2/17 anonim válasza:
Nem látszik meg. De miért fontos ez?
4/17 anonim válasza:
Miért? Többször is el akarod adni a szüzességed?
5/17 A kérdező kommentje:
Akivel elvesztettem vele nem rég szakítottam és 1 év után megismertem egy fiút akit nagyon megszerettem és annyira szép lenne ha még mindig szűz lennék úgy érezném hogy ezzel megtisztelném!
De annyira bánom hogy egy tuskónak adtam magam elősször ..
2018. júl. 7. 01:45
6/17 Gymnospermatophyta válasza:
Ha az a terved, hogy azt hazudod neki, hogy szűz vagy, szerintem ne tedd.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem a régi kapcsolatomról és elég kislányos vagyok a 18 évesekhez képest úgyhogy szerintem még azt hiheti hogy szűz vagyok se félek hogy észreveszi hogy mégsem ..
2018. júl. 7. 01:58
8/17 anonim válasza:
Azzal tisztelnéd meg ha már a kapcsolatotok elején nem azon járatnád az agyad, hogy hogyan verd át a szerencsétlent!
9/17 anonim válasza:
Igen az tényleg látszik, hogy kislányos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!