Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció utolsó/utolsó előtti napján mennyi az esélye a teherbe esesnek?
Figyelt kérdés
Tudom mindig van esély és a barátommal óvszert fogunk használni es KI veszi mielőtt elmegy de valamilyen baleset folytán ha mégiscsak lesz valami mennyi az esélye?
Ilyenkor több vagy kevesebb? Előre is köszi a válaszokat
2018. júl. 5. 22:38
1/8 anonim válasza:
Miért kell kivenni mielőtt elmegy, ha használtok óvszert?
Amúgy kevés az esélye. Nem lehet százalékosan megmondani, de lényegesen kevesebb, mint termékeny napokon. De így hogy védekezni fogtok, kb 0.
2/8 anonim válasza:
Semennyi, ugyanis ti ügyesek vagytok, és tudjátok helyesen használni az óvszert. Így felesleges kivenni. Pont az a lényege, hogy bele lehet élvezni a lányba.
3/8 anonim válasza:
Tehát mennyi az esély a terhességre, ha kiszakad a gumi, és nem priccol be a János? Vagy mi a kérdés konkrétan?
4/8 anonim válasza:
Óvszerrel nem kell kivenni, ez a lényege. Ne szivasd a pasid.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ovszerrel belém élvezhet de én biztosra akarok menni hátha.
2018. júl. 6. 11:35
6/8 anonim válasza:
Inkább lazulj el, és élvezd a szexet. Ne vond meg azt a kis örömöt a párodtól.
7/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges túlparázni. Ezzel csak kiszúrsz a pasival. És magaddal is, mert nagyon jó érzés, mikor lüktet benned orgazmus közben. Vagy ha ennyire parázol, akkor vegyél a gumi mellé pharmatexet, és legalább elélvezhet úgy a párod, hogy bennes van. Ne szivasd már szegényt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. júl. 7. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!