Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire örülnétek neki, ha egy 20 centis farokkal rendelkező, kondis sráccal szexelnétek?
El kell keserítselek édes szivem, még mindig punci van a lábaim közt.
És a hozzászólások alapján gyanítom a legtöbbjük szintén nőnemű.
Szépen és nőiesen kifejezve: Ezt elqúrtad!
de csak irigyek vagy b*zik írnak. :D
Nyilván. Még annyi kondiagy sincs, hogy a második réteg pozitív kommentet írna.
#12 A privátban oltogatni próbáló csírákra gondoltam meg azokra a 'csajokra' akik miután képet kértem hirtelen eltűntek. Nem esett le, nem baj. :)
A 75 százalékos meg örülne egy ilyen palinak, csak ő is tudja, hogy nincs meg hozzá a szintje, meg a kitartása. :)
Nem esett le, miután a privát csírák leveleit mi nem látjuk. Ahogy a privát csajokét sem. Nem társkereső ez.
Néha nem mindig tudjuk mire gondol a kérdező . Ezotéria kategóriában jobban ki lehet találni. Mit akar a húsz centis kondimanyus.
De szegény vagy, ember 😂
Tudod mit? Odakivánom, hogy nőjjön meg 28 centisre. És legyél izmosabb, mint Arnold Schwarzenegger. Komolyan, tiszta szívből kivánom, ha téged ez tesz boldoggá ;) és légy boldog. :)
Nem fogom feleslegesen járatni a szám. Minek? Az a szép az életben, hogy nem egyforma emberekkel van tele.
És nem irigyellek, a vilag összes pénzéért sem szeretnék veled cserélni, nem szeretnék a helyedben lenni, nem akarnám az életed élni. A 14 cm - re még nem jött panasz, akivel voltam, az élvezte velem a szexet. És ami a kondizást illeti: nem vagyok kettesszekrény alkatú. Normális, átlagos alkatom van, jó erőben vagyok. És nem szeretnék másképp kinézni.
És képzeld, boldog vagyok a saját életemmel :) vannak igazán jó barátaim, egy gyönyörű barátnőm, optimista vagyok, és még gondolkozni is szoktam egyesekkel ellentétben (messzebbre látok a farokméretnél és a gyúrásnál). Nincs szükségem internetes megerősítésekre ahhoz, hogy teljes legyen az életem, Veled ellentétben.
Gyönyörködj csak a farkadban, meg az izmaidban ;)
A kérdésedre a válasz: ha a jelleme olyan lenne, mint a tied [a kérdésedből kb leszűrhető], akkor nem örülnének. Nem erre vágynak a nők.
Ha a jellemed tök jó lenne (amit kétlek), és jól kezelnéd a szerszámod, lehetne jó veled az aktus. De nem hiszem, hogy ez így van, szerintem fingod sincs a punci felépítéséről.
Ha agyatlan plázacicákra buksz, olyannál befutó lehetsz. Szóval ne légy elkeseredve ;)
De a legtöbb nőnek ez sok, ha tövig tolnád.
Dolgozz picit a belsődön is, mert ráférne.
Szép estét ;)
23/F
16-os jól mondja, becsülöm ezért a hozzáállásért ;)
17-es: Bújj el.
18#
Fáj az igazság? Tudom, ez ilyen.
Kondis "srác" vagyok én is a magam 38 évével, a farkam "csak" 16, de az pont elég a feleségemnek, akivel 12 éve élek együtt boldogan. :)
Sajnos kérdező te tényleg nem vagy egy IQ betyár, bár az is lehet, hogy csak egy vézna kisfiú akarja lejáratni a gyúrósokat, ki tudja mi az igazság a névtelenség mögött.
Csak hogy válaszoljak a kérdésre is, a lányok azzal akarnak szexelni, aki iránt vágy ébred bennük. A vágy tekintetében számtalan szempont lehet fontos, de azt elmondhatom, hogy a férfias fellépésnél és kisugárzásnál bizony semmi sem szexibb.
Azt gondolom, hogy az itt demonstrált stílusoddal értelmes lányt nem fog találni legyen akárhányas is a karod vagy a farkad. Természetesen van az a réteg, aki így is vevő lesz rád, első sorban a Plázákban érdemes keresgélni partnert.
Biztosíthatlak, hogy nem irigykedem rád, magam is igen keményen edzek a sportsikereimért. Én azért mellette még mérnök is vagyok egy telekommunikációs cégnél, van egy családom és még akad pár hobbim is, amiben megtaláltam a helyemet. Keress rá a nevemre nyugodtan a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!