Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha átlagon aluli a péniszem? :/
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, lánnyal sosem voltam, részben a méretem miatt. Nagyon kicsi, ránézni is rossz. Nem érzem magamat férfinak emiatt, meg ha egy nő meglátná ő sem gondolna férfinek.
Miért ilyen igazságtalan az élet?:(
Lehet valahogy növelni, vesztenivalóm nincs úgysem.
A méretem mereven: hossza 11cm, átmérője jóindulattal 3.5 cm.
Kell hozzá egy jólfizető állás, saját lakás a belvárosban, és egy szép kocsi.
2018. júl. 5. 15:56
22/29 anonim válasza:
Pegym
keress rá
évezredes dolog
86 körül is már csináltam kamasz koromban,pedig még nem volt net csak öt-hat mondat egy újságban.
2018. júl. 5. 16:33
23/29 anonim válasza:
#20 egyik exemnek ekkora volt, és a legegoistább ember, akivel valaha találkoztam.
2018. júl. 5. 17:22
24/29 anonim válasza:
21# Ha az ágyban nem tudsz teljesíteni ( márpedig 11 centivel nem fogsz), lehet neked akármilyen nagy arcod a jól fizető állásodra házadra meg kocsidra.. nem leszel egy nő szemében férfi.
2018. júl. 5. 18:05
25/29 anonim válasza:
Fájó lesz amit mondok - és osztom az előttem szóló álláspontját - de ilyen mérettel soha nem fogsz rendesen kielégíteni egy csajt. Az lehet, hogy találsz 100-ból 1-et, aki olyan extrém szűk, hogy esetleg élvezni fogja, de akkor iszonyatosan célirányosan kell ismerkedned alacsony, nagyon vékony, testileg eléggé fejletlen lányokkal és már az elején bele kell menned a kényes témába. Más megoldás nincs, hogy látható eredménye legyen a próbálkozásodnak. Mivel a pénisz simaizomszövetből áll, lehetetlen megnövelni. Ne dőlj be a kamu hirdetéseknek/jelqinges baromságoknak/csodatévő géleknek/péniszpumpáknak. A pénisz egy nagyon konstans testrész, amit a szépségipar eredményesen még nem tud megnövelni, de szerintem nem is érdeke, mert a komplett reklám-/média- illetve szépségipar profitál a komplexusos férfiak millióinak problémájából. Nem lehetne többet eladni mindenféle hatástalan vicc termékekből meg nem lehetne ezernyi polkorrekt péniszméretes cikket írni a bulvárújságokban. A karrieredet természetesen turbózd fel, hogy legalább az ismerkedések száma gyarapodjon és addig légy vonzó, amíg le nem kerül a nadrág. Így jobban tudsz válogatni és a potenciális szűk lány is kompromisszum készebb lehet.
2018. júl. 5. 18:48
26/29 anonim válasza:
#25 Jó de akkor hogy lehet hogy nekem sikerült a fiatalon még 26-28évesen is alig 4vastag szerszámom majd 4,5re növelnem 40felett?Konstansan megvastagodott nyugalmiban sokszor lógva olyan vastag mint régen akcióban a hosszáról most nem is beszélnék.
Komolyan akcióban 2-3mm vastagabb szerszám is baromi más érzés.
Nincs szexboltom,érdekeltségem semmi.
Ha lenne én mindent beleadnék hogy az embereknek segítsek.
2018. júl. 5. 19:42
27/29 he84 válasza:
Nem a pénisz méretétől függ a férfiasság. Jesszus, ez egyre rosszabb,...
2018. júl. 5. 20:11
28/29 anonim válasza:
Üdv sorstárs. Ne higgy ezeknek, akik itt azt hazudják, hogy nem számít a méret. Hidd el MINDNEK számít a méret. A 11cm már majdnem mikro kategória, nekem 12/3,5cm szintén kicsi és vékony. Ez az a vicc méretecske ami semmire sem jó, mert átlag alatti a vékonysága miatt, a legtöbb nőnek meg a vastagság számít a hossz helyett. Gyakorlatilag egy ilyen ropi vékonyságú hulladékból semmit sem fognak érezni, mivel fontos számukra a saját kielégültségük ezért fognak dobni, ex leszel te is sorra 1-1-ig.. Azt bírom, hogy itt mind azt dobja, hogy lesz majd valaki, de egyik sem ismerné be azt, hogy neki te és én is kevesek lennénk XD
2018. júl. 5. 21:36
29/29 he84 válasza:
Az való igaz, hogy a vastagság kicsit többet számít. A hossz is csak annyiból, hogy nem fájjon a mérete miatt jobban és többször. A kicsi méretet is el kell fogadni, azzal is lehet jó szexuális kapcsolatot élni, ha hiszitek, ha nem! Vannak itt leírások a kicsi pénisz előnyeiről is, hogy hogyan lehet úgy örömöt okozni és akár előnyhöz is jutni:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!