Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha átlagon aluli a péniszem? :/
22 éves fiú vagyok, lánnyal sosem voltam, részben a méretem miatt. Nagyon kicsi, ránézni is rossz. Nem érzem magamat férfinak emiatt, meg ha egy nő meglátná ő sem gondolna férfinek.
Miért ilyen igazságtalan az élet?:(
Lehet valahogy növelni, vesztenivalóm nincs úgysem.
A méretem mereven: hossza 11cm, átmérője jóindulattal 3.5 cm.
Légyszi normálisan válaszoljatok!
Elsősorban ne siránkozz, úgysem tudsz rajta változtatni! Adj a külsődre, a személyiségedre, meg fogod találni a párod. Voltam hasonló méretű sráccal, és azért ment tönkre a kapcsolat, mert állandóan sírt, nekem pedig bizonygatnom kellett, hogy minden rendben. Elegem lett egy idő után. Magabiztos, önbizalommal telt embereket szeretnek a nők.
Mellesleg én szűk is vagyok és rövid is, biztos vannak még hasonló társaim. Nekem kicsi a mellem, de cserébe jó a popsim.
Én mindem héten olvasok itt olyat, hogy "kicsi a batátom pénisze, nem is érzem h bennem van, szakítsak vele?...." Meg hasonlók.
Gyakorlatilag elég már 7 centi is,
Álltalában a "méret a lényeg" kérdésre az egyöntetű válasz, hogy nem. De közbe mégis a többség a nagyobbat részesítené előnyben, ha választhatna.
Szerintem neten kezdj keresgélni, igazság szerint egy szűz lány kellene neked. Szerintem
Jó várj..
Alap 11cm?
Vagy amikor áll?
Mert ha alap akkor az SZERITEM teljesen normalis..
Alap az átlag méret 13-15 cm közé esik
#11 "magabiztos, önbizalommal telt embereket szeretnek a nők"
Mutass már egy embert aki 11 centivel magabiztos.
A világban nincs ilyen.
Ahhoz hogy egy férfinek egészséges önbizalma legyen, kell egy közepes méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!