Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha átlagon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha átlagon aluli a péniszem? :/

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, lánnyal sosem voltam, részben a méretem miatt. Nagyon kicsi, ránézni is rossz. Nem érzem magamat férfinak emiatt, meg ha egy nő meglátná ő sem gondolna férfinek.

Miért ilyen igazságtalan az élet?:(

Lehet valahogy növelni, vesztenivalóm nincs úgysem.

A méretem mereven: hossza 11cm, átmérője jóindulattal 3.5 cm.

Légyszi normálisan válaszoljatok!

2018. júl. 5. 11:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

Elsősorban ne siránkozz, úgysem tudsz rajta változtatni! Adj a külsődre, a személyiségedre, meg fogod találni a párod. Voltam hasonló méretű sráccal, és azért ment tönkre a kapcsolat, mert állandóan sírt, nekem pedig bizonygatnom kellett, hogy minden rendben. Elegem lett egy idő után. Magabiztos, önbizalommal telt embereket szeretnek a nők.

Mellesleg én szűk is vagyok és rövid is, biztos vannak még hasonló társaim. Nekem kicsi a mellem, de cserébe jó a popsim.

2018. júl. 5. 11:42
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kicsi farok ugyanannyira nehezíti meg a párválasztást, mint egy nagyon nagy. Meg fogod találni a hozzád illőt, csak ne depizz ezen, legyél magabiztos, fogadd el magad.
2018. júl. 5. 11:50
 13/29 anonim ***** válasza:
8%
Felesleges hülyíteni...biztos talál barátnőt magának, de az hamar meg fogja csalni. Hiába működik a "kémia" de egy fiatal nő nem fog így élni ilyen szexuális életet
2018. júl. 5. 12:00
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
Annyira nem kicsi az,hogy ezen kelljen agyalni.
2018. júl. 5. 12:39
 15/29 anonim ***** válasza:
7%
11 cm elképesztően kevés. Nagyon kicsi az esély rá hogy olyan nőt találj, aki beéri ennyivel. A nőknek is vannak igényei, vágyai, amit ekkorával sajnos nem lehet megadni. Alkalmit, egyéjszakást jibb ha kerülöd.
2018. júl. 5. 12:45
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
De kicsi.
2018. júl. 5. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:

Én mindem héten olvasok itt olyat, hogy "kicsi a batátom pénisze, nem is érzem h bennem van, szakítsak vele?...." Meg hasonlók.

Gyakorlatilag elég már 7 centi is,

Álltalában a "méret a lényeg" kérdésre az egyöntetű válasz, hogy nem. De közbe mégis a többség a nagyobbat részesítené előnyben, ha választhatna.

Szerintem neten kezdj keresgélni, igazság szerint egy szűz lány kellene neked. Szerintem

2018. júl. 5. 14:52
 18/29 anonim ***** válasza:

Jó várj..

Alap 11cm?

Vagy amikor áll?

Mert ha alap akkor az SZERITEM teljesen normalis..

Alap az átlag méret 13-15 cm közé esik

2018. júl. 5. 15:04
 19/29 he84 ***** válasza:
Fogadd el és nem vészes az. Tényleg vannak nők, akiknek a kisebb péniszek felnek meg inkább. Például nekem is, ám felszedési próbálkozásokat nem kérek! A legtöbb nő nem bírja a nagy péniszt, mert később is fájdalmasabb, nem csak eleinte. Legfeljebb design-ban kívülről mutatós egy nagy pénisz, de behatolásos szexnél már nem valami jó. Kivéve azoknál a kevés nőknél, akiknek rugalmasabb, nagyobb a hüvelye. Sajnos sok férfi túlreagálja ezt az egészet, ahelyett hogy maguktól elfogadnák a saját méreteiket bármitől függetlenül! Na meg a technika, az odafigyelés az ami többet ér! Márpedig bármekorra pénisszel lehet ügyeskedni, még a kicsikkel is! A sok siránkozás, feszültség ezen tényleg taszító egy idő után.
2018. júl. 5. 15:08
 20/29 anonim ***** válasza:

#11 "magabiztos, önbizalommal telt embereket szeretnek a nők"

Mutass már egy embert aki 11 centivel magabiztos.

A világban nincs ilyen.

Ahhoz hogy egy férfinek egészséges önbizalma legyen, kell egy közepes méret.

2018. júl. 5. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!